BEKIJK ALLE REVIEWS

lees beoordelingen over MASSEUR

logo masseur

Anoniem

★ ★ ★ ★ ★

Heerlijk! Ik was erg gestresst en na deze heerlijke massage ben ik meer ontspannen geworden. Mijn hoofdpijn was ook zo weg! Aanrader.


logo masseur

Anoniem

★ ★ ★ ★ ★

Zeer kundige masseur, stelt je op je gemak, op mooie sfeervolle lokatie. Ook voor zwangerschapsmassage echt een aanrader, door een speciaal kussen lig je prettig zonder druk op je buik.


logo masseur

Claire

★ ★ ★ ★ ★

Fantastische massage. Hele fijne masseur en prettige ruimte. Absoluut een aanrader!


logo masseur

Rebeca

★ ★ ★ ★ ★

Ik kwam vooral om mijn hoofdpijn ter verlichten en de spanning uit mijn schouders en rug te halen. Het tweede is zeer zeker gelukt en ik kom sowieso terug!


logo masseur

Charlotte

★ ★ ★ ★ ★

Ontspannen sfeer, prettig dat eerst even rustig gevraagd wordt waar er behoefte aan is, neemt de tijd. Fantastische massage op een hele mooie plek, voor hele goede prijs. Absolute aanrader!


logo masseur

Hilco

★ ★ ★ ★ 


logo masseur

Jan

★ ★ ★ ★ ★

Het was een goede massage!! Ik zal zeker een herhaal bezoek gaan brengen zodat er een NOG beter effect optreed. Want een eerste behandeling helpt je niet direct van alle in mijn geval opgebouwde spanningen af. Maar ontspannend was het zeker!! De locatie is trouwens erg mooi,vlak naast de Domtoren in de binnenstad van Utrecht.


logo masseur

Sharon

★ ★ ★ ★ ★

Mijn massage bij MASSEUR was erg goed! We begonnen met een glaasje water en een gesprek, zodat hij kon achterhalen waar ik last van had. Hij is heel behulpzaam en luisterde erg goed naar wat je verteld. De massage zelf was enorm fijn, hij wist precies wat hij deed. Je kwam helemaal tot rust door het achtergrondgeluid van de Dom en alle mensen eromheen. Er was immers geen muziek, heerlijk! De ruimte waarin de massage plaatsvond was erg rustgevend. Er hangt een schommel en het kleurgebruik is erg rustgevend. Ik kom zeker terug!


logo masseur

Sandra

★ ★ ★ ★ ★

Ik ben nu voor de 3e x bij Ronald geweest en elke keer geniet ik er weer van. Ik kom altijd binnen waarbij mijn hoofd nog sneller gaat dan dat ik kan praten, maar na een aantal minuten op de massage tafel komt hier langzaam vertraging in. Aan het eind van de behandeling is niet alleen mijn lijf, maar ook mijn hoofd compleet relaxed. De wereld gaat langzamer en ik geniet weer van alles om me heen. Totale ontspanning dus. Daar kwam ik toch voor?!


logo masseur

Ivon

★ ★ ★ ★ ★


logo masseur

Anna

★ ★ ★ ★ ★


logo masseur

Isabel

★ ★ ★ ★ ★

Beetje lastig vinden maar verder heel goed!


logo masseur

Matthijs

★ ★ ★ ★ ★

Top masseur


logo masseur

Sandra

★ ★ ★ ★ ★


logo masseur

Helmy

★ ★ ★ ★ ★

Mooie en prettige ambiance. Voor mij de eerste keer en voor herhaling vatbaar.


logo masseur

Rik

★ ★ ★ ★ 


logo masseur

Marloes

★ ★ ★ ★ ★


logo masseur

Ivon

★ ★ ★ ★ ★


logo masseur

Matthijs

★ ★ ★ ★ ★

Top


logo masseur

Nadine

★ ★ ★ ★ ★

Heel erg goede massage gehad! Voelde me weer mens hierna. Masseur is zeer vakkundig


logo masseur

Edward

★ ★ ★ ★ ★

Ontspannen en ongedwongen sfeer. Prima massage die me van mijn rugpijn heeft verlost.


logo masseur

Anne

★ ★ ★ ★ ★

Zeer fijne massage gehad bij Ronald. Hij is erg vriendelijk en luistert vooraf goed waar je behoefte aan hebt. De sfeer is rustig en prettig, wat zeker bijdraagt aan de ontspanning. Zeker aan te raden!


logo masseur

Nora

★ ★ ★ ★ ★


logo masseur

Matthijs

★ ★ ★ ★ ★


logo masseur

Emily

★ ★ ★ ★ ★

Ik heb hier inmiddels zo’n 5 keer een massage gehad. De sfeer is altijd erg fijn: eerst een beetje babbelen over hoe het leven ervoor staat, en vervolgens ogen dicht en totale ontspanning. Wat ik persoonlijk erg prettig vind is dat het er altijd erg lekker ruikt en de opbouw van de massage ook erg fijn is: van rustig tot iets meer druk, maar nooit te hard. Soms val ik ook in slaap, dan is de massage met recht ontspannend te noemen. Ik ben ooit begonnen met de massages omdat ik soms langere periodes erg moeilijk in slaap kom. Na zo’n ontspanningsmassage ben ik altijd helemaal rustig en val ik lekker in slaap. Altijd fijn ook om na afloop te boeken voor de volgende keer, dan is het een aangename verrassing als ik in m’n agenda kijk en zie dat ik weer ‘mag’. Elke 3 weken een cadeautje aan mezelf!


logo masseur

Ties

★ ★ ★ ★ 


logo masseur

Astrid

★ ★ ★ ★ 

De ruimte is prachtig, de masseur erg vriendelijk. Hij nam de tijd om mijn klachten te bespreken en ook om achteraf te horen wat ik ervan vond. Ik ben stevigere massages gewend, maar dit was eigenlijk ook erg prettig en net zo effectief.


logo masseur

Hanneke

★ ★ ★ ★ ★

Ik kreeg een fantastische massage van Masseur Ronald. Ik werd gehoord en kreeg precies waar mijn lichaam behoefte aan had. Prachtige sfeervolle locatie. Ik kom hier vaker en blijf dat doen. Zeker een aanrader!


logo masseur

Marlies

★ ★ ★ ★ ★

Aandachtig, deskundig en weldadig


logo masseur

Anna

★ ★ ★ ★ ★

Trefwoorden:vakman, kundig, vriendelijk, prachtige plek, weldadig, absoluut voor herhaling vatbaar.


logo masseur

Maja

★ ★ ★ ★ ★

Geniet iedere 2 weken van massage. En voel me er wel bij. Echte aanrader.


logo masseur

Anoniem

★ ★ ★ ★ ★

Top massage, zeer kundig. Direcht een vervolgafspraak geboekt.


logo masseur

Helmy

★ ★ ★ ★ ★

In een fantastische ruimte helemaal kunnen ontspannen.Door de juiste druk en repeterende bewegingen werd de spanning in mijn lichaam langzaam los gelaten. Ik kom zeker terug bij deze masseur.


logo masseur

Ivon

★ ★ ★ ★ ★


logo masseur

E

★ ★ ★ ★ ★

Was een fijne en goede massage! Dank


logo masseur

Janneke

★ ★ ★ ★ ★

Super massage door Renée, heel fijn om op reguliere basis te doen.


logo masseur

Najat

★ ★ ★ ★ ★

Er wordt goed naar je geluisterd en professioneel gehandeld.


logo masseur

Rob

★ ★ ★ ★ ★

Na een gesprekje over wat de problemen waren ben ik op een zeer ontspannende wijze geholpen. Op vakbekwame wijze heeft Ronald mijn lastige lichaamsdelen behandeld. ’s Avonds voelde ik mij stukken beter! Ik kom zeker terug!


logo masseur

Sanne

★ ★ ★ ★


logo masseur

Milou

★ ★ ★ ★

Goede, intense massage die naar de kern van de pijn ging.


logo masseur

Josje

★ ★ ★ ★

Prettige locatie, fijne massage. Direct verlichting van klachten. Het was wel heel stil, zou zelf een zacht muziekje of ander geluid prettig vinden.


logo masseur

Anoniem

★ ★ ★ ★ ★

Prettige massage


logo masseur

Anoniem

★ ★ ★ ★ ★

Ronald is een zeer kundige masseur, die zijn vak goed verstaat. Het was zeer aangenaam om door hem gemasseerd te worden.


logo masseur

Sylvia

★ ★ ★ ★ ★

Heerlijke massage in fijne ambiance. Ik kwam met een acute klacht specifiek voor mijn onderrug en dat heeft heel goed geholpen, dank!


logo masseur

Lotte

★ ★ ★ ★ ★

Toffe locatie! Fijne massage


logo masseur

Rick

★ ★ ★ ★ ★


logo masseur

Renee

★ ★ ★ ★


logo masseur

Felipe

★ ★ ★ ★ ★

very professional and great massage that alleviated me from my back pain and stiffness. The ambient is very beautiful decorated and clean in the center of utrecht. Highly recommended.


logo masseur

Jolanda

★ ★ ★ ★ ★

Fantastisch


logo masseur

Elske

★ ★ ★ ★ ★

Wat een fijne massage! Ronald weet je op je gemak te stellen en weet waar jij en jouw lichaam behoefte aan hebben. Geen 13 in een dozijn massage, maar een unieke ervaring. Ik kom zeker weer terug!


logo masseur

Wies

★ ★ ★ ★ ★

Super fijne massage! Ik voelde me snel op mijn gemak, en Ronald gaf de massage echt met aandacht. Hij masseerde voor mijn gevoel sensitief als ook stevig. Ik was in goede handen en zakte weg in een soort tijdloosheid. Bijzonder vond ik ook dat hij een paar pijnlijke knooppunten ontdekte die me niet eerder zo waren opgevallen. Hele goede ervaring!


logo masseur

Jolanda

★ ★ ★ ★ ★

Tweede behandeling gehad naar volle tevredenheid.


logo masseur

Bram

★ ★ ★ ★


logo masseur

Anoniem

★ ★ ★ ★ ★


logo masseur

Debarshi

★ ★ ★ ★ ★

Heel goed


logo masseur

Anoniem

★ ★ ★ ★ ★

Op deze mooie, sfeervolle plek genoten van een ontspannende massage die me even helemaal liet wegdromen.


logo masseur

Maja

★ ★ ★ ★ ★

Prettige sfeer, zeer vakkundige masseur. Ben inmiddels al 10 keer geweest en het blijft geweldig.


logo masseur

Gabriele

★ ★ ★ ★ ★

Had a wonderful massage – it definitely improved my lower back pain and I left the place very relaxed. The atmosphere is friendly, clean and welcoming. Definitely would come back and recommend to others. Highly professional!


logo masseur

Thijs

★ ★ ★ ★ ★


logo masseur

Merel

★ ★ ★ ★ ★


logo masseur

Ivon

★ ★ ★ ★ ★

Wilde al lang eens een goede massage, maar kon in mijn eigen stadje niets passends vinden. Door de recensies van voorgangers nieuwsgierig geworden en direct voor de middag een massage van anderhalf uur gereserveerd. En absoluut geen spijt van! Moest van Ronald eerst even tot rust komen alvorens hij begon. Het was anders dan ik gewend was, maar zeker niet minder. Integendeel! na de eerste minuten voelde ik mijn eigen lijf niet meer. Hij pakte een paar plekken aan en dat was even pittig, maar al met al erg tevreden en direct een volgende afspraak ingepland.


logo masseur

Anoniem

★ ★ ★ ★ ★

Beautiful location, friendly and professional masseur, and most most importantly very relaxing massage!


logo masseur

Karin

★ ★ ★ ★ ★

Excellente massage.


logo masseur

Anne

★ ★ ★ ★ ★

Een massage die toen hij klaar voelde alsof ik een week of vakantie was geweest! Ronald neemt de tijd voor je, is zeer professioneel en kundig, en ook de sfeer in de ruimte is zeer prettig. Zeker een aanrader!


logo masseur

Laura

★ ★ ★ ★ ★

Heerlijke massage. Zowel ontspannend als stevig genoeg om de knobbels die ik in met name mijn rug en nek had zitten los te maken.


logo masseur

Anoniem

★ ★ ★ ★ ★

Prettig, ontspannen, rustig, deskundig. Zeker voor herhaling vatbaar.


logo masseur

Hanneke

★ ★ ★ ★ ★


logo masseur

Marthe

★ ★ ★ ★ ★

Ik heb een heerlijke massage gehad bij MASSEUR! De druk was precies goed, hij besteedde er duidelijk veel aandacht aan en ik voelde me volledig ontspannen toen ik eruit kwam. Ik kom hier zeker nog een keer terug.


logo masseur

Fatiha

★ ★ ★ ★


logo masseur

Loes

★ ★ ★ ★ ★

Een massage met aandacht. Goede sfeer! Echt een aanrader!


logo masseur

Luciel

★ ★ ★ ★ ★

Mooie, rustgevende locatie. Professionele behandeling, gericht op de klachten en wensen van de klant. Denkt mee. Ik voelde mij op mijn gemak. Hele fijne massage gehad. Meestal doet het zeer of kietelt het maar door zijn rustige opbouw kon ik volledig ontspannen en heb ik geen pijn gevoeld.


logo masseur

Chantal

★ ★ ★ ★ ★

Ik heb een fijn gesprek en een goede massage gehad en meteen een nieuwe afspraak gemaakt. Helemaal met burn-out klachten ben je bij MASSEUR aan het goede adres. Verder zeer professioneel en een mooie en schone omgeving.


logo masseur

Tim

★ ★ ★ ★ ★

Uitstekende massage gekregen. Ronald neemt de tijd om je op je gemak te laten voelen en is professioneel.


logo masseur

Tessa

★ ★ ★ ★ ★

Ronald is heel vriendelijk en weet wat hij doet; goede ervaring!


logo masseur

Ester

★ ★ ★ ★ ★

prettige ontvangst in een erg mooie kamer erg goede massage, ben er helemaal tot rust gekomen en mijn schouderklachten waar na het bezoek verdwenen.


logo masseur

Kelly

★ ★ ★ ★ ★


logo masseur

Anne

★ ★ ★ ★ ★

Zeer aan te raden. Heerlijke massage gehad van Ronald! Na afloop heb ik direct een nieuwe afspraak geboekt.


logo masseur

Thijs

★ ★ ★ ★ ★

Dit was mijn eerste bezoek aan een masseur. Na een paar lange, stressvolle en fysiek intensieve weken was dit de ideale manier om tot rust te komen. De ruimte en de locatie zijn top. Vriendelijk ontvangst aan de deur en na een kort praatje een heerlijk lange massage. Helemaal tot rust gekomen en zeker iets wat ik meer wil gaan doen!


logo masseur

Stephan

★ ★ ★ ★ ★


logo masseur

Wendy

★ ★ ★ ★ ★

Ik was wat aan de vroege kant maar dat was geen probleem. Ronald ontving me in zijn sfeervolle ruimte en nam alle tijd om eea door te spreken. Ik heb ontzettend genoten van mijn uur durende zwangerschapsmassage. Geheel ontspannen verliet ik de ruimte met een nieuwe afspraak op zak! Tot volgende maand.


logo masseur

Leontine

★ ★ ★ ★ ★

De ruimte is heel mooi, schoon, verzorgd en rustgevend. Na overleg over mijn klachten en wensen een heerlijke massage gekregen. Precies wat ik nodig had!


logo masseur

Weiyie

★ ★ ★ ★


logo masseur

Leon

★ ★ ★ ★ ★

Professioneel en vriendelijk. Kom zeker nog een keer terug.


logo masseur

Kyra

★ ★ ★ ★

Fijne ontvangst en kennismaking. Fijne massage olie en aangename zachte handen. De behandeling veroorzaakte bij mij wat hoofdpijn (al eens eerder gehad door een massage), en door spanning in de onderrug, vond ik het soms best pijnlijk. Een leuk/ontspannen achtergrondmuziekje zou nog wel een tip zijn (misschien dat niet iedereen dit wil, maar het is te bespreken :))


logo masseur

Mirjam

★ ★ ★ ★ ★


logo masseur

Anoniem

★ ★ ★ ★ ★

goed.


logo masseur

Laura

★ ★ ★ ★ ★

Mooie en verzorgde ruimte, persoonlijke aandacht en met een zeer ontspannen lijf en geest weer vertrokken. Aanrader!


logo masseur

Julya

★ ★ ★ ★ ★

Fijne en goede ervaring van mijn eerste massage. Ronald geeft niet alleen de massage maar ook advies. De salon heeft een fijne uitstraling/sfeer waardoor je geheel tot rust komt. Zeker een aanrader.


logo masseur

Paul

★ ★ ★ ★ ★


logo masseur

Erica

★ ★ ★ ★


logo masseur

Anoniem

★ ★ ★ ★ ★

Heel aangename ervaring! Goede en asrdige masseur, die van tevoren goed met je bespreekt wat je precies wil. Een absolute aanrader


logo masseur

Chantal

★ ★ ★ ★ ★


logo masseur

Gijs

★ ★ ★ ★ ★

Prettige ontvangst en korte ‘intake’. Aangename en schone salon en een behandeling met voelbare verbetering. Heb na afloop direct nog en behandeling geboekt.


logo masseur

Anoniem

★ ★ ★ ★

Het was een heerlijke massage. Van alleen de plek al kom je enorm tot rust. Er is veel tijd en aandacht. Heel prettig, echt een aanrader!


logo masseur

Karin

★ ★ ★ ★ ★

Een heerlijke massage ontvangen van Ronald. Krachtige handen, enthousiasme, liefdevol en met aandacht. Van harte aanbevolen. Ik kocht een 10 rittenkaart.


logo masseur

Ria

★ ★ ★ ★ ★

Omdat ik mezelf wilde trakteren op een fijne massage om te ‘ontstressen’ boekte ik een rug-, nek- en schoudermassage bij de MASSEUR. Ik had wel vaker massages gehad -in alle werelddelen-, maar hier was ik nog niet geweest. En ik werd verrast…Ronald geeft je geen alledaagse massage. Hij bewerkt heel precies al die plekken waar jij je spanningen opslaat en ja, dat is soms pijnlijk. Maar je voelt dat ’t goed is. En dat er energie gaat stromen door van die ‘verwaarloosde plekken’. Ik ga zeker terug.


logo masseur

Anoniem

★ ★ ★ ★ ★

De massage was aangenaam en zeer ontspannend. Zeker aan te raden


logo masseur

Richard

★ ★ ★ ★ ★

Prachtige lokatie, ruimte en sfeer. Geen muziek, volledige stilte, en Ronald richt al zijn aandacht en energie op jou. En dat voel je. Na de massage ben ik volledig ontspannen, zowel fysiek als mentaal!


logo masseur

Mirjam

★ ★ ★ ★ ★

Voelt als een mini-vakantie!


logo masseur

Mike

★ ★ ★ ★ ★

Would recommend to everyone. Had a relaxation massage, and was relaxed the whole day after.


logo masseur

Jasper

★ ★ ★ ★ ★

Een prettig en direct warm welkom, Ronald wacht je op bij de voordeur en begeleid je naar de massage ruimte. Deze is stijlvol en modern ingericht en er hangt een ontspannen en fijne sfeer. Na een kort kennismakingsgesprek waarin jouw wensen en eventuele klachten worden besproken gaat hij met je aan de slag. Een vakkundige massage waarin hij alle spanningen in je spieren weghaalt. Kortom een aanrader!


logo masseur

Bezoeker

★ ★ ★ ★ ★

Ronald heeft heel veel tijd en aandacht voor me: voor, tijdens en na de massage. Daardoor lukt het mij ook om met volle aandacht daar te zijn. Na de massage is mijn lichaam meer ontspannen en mijn geest meer tot rust gekomen.


logo masseur

Ines

★ ★ ★ ★ ★

Erg fijne massage op een top locatie naast de Dom. Ik kom zeker terug!


logo masseur

Bezoeker

★ ★ ★ ★ ★

Het was super fijn! Ronald voelt goed wat er gemasseerd moet worden. Ik merk echt dat de massage werkt.


logo masseur

Leonoor

★ ★ ★ ★

Fijne salon vlak naast de Dom. Ronald is erg sympathiek en m’n lichaam voelde helemaal anders na de schouder-, nek- en rugmassage. Ik kom zeker terug


logo masseur

Olesia

★ ★ ★ ★ ★

Ronald gives a very professional massage with a delicate attention to your body needs. An additional pleasant detail is sounds of St.Martin’s Cathedral during the session, as the studio is right in front of it. I would undoubtedly recommend this place.


logo masseur

Marloes

★ ★ ★ ★ ★

Een heel fijne massage, door een fijne masseur. Goede combinatie van een ontspanningsmassage en het weghalen van m’n ‘knopen’. Mooie plek, goede inrichting en een hartelijk ontvangst. Voelde me zeer op m’n gemak. Zeer aan te raden. Mijn voornemen is om mezelf dit elke maand cadeau te geven. Drie negens omdat er vast altijd nog wel verbeterpunten zijn, al zou ik ze nu niet direct op kunnen noemen.


logo masseur

Marielle

★ ★ ★ ★ ★

Een hele fijne ontspanningsmassage in een hele mooie, schone en lichte ruimte. De massage is echt gericht op ontspanning, het kwijtraken van afvalstoffen en anti-stress, Robert bezorgt je echt een momentje voor jezelf. Na de massage ervoer ik veel rust in mijn hoofd en lijf. Wanneer je opzoek bent naar een massage om pijnpunten/knopen heel gericht aan te pakken, is deze massage minder geschikt.


logo masseur

Annemijn

★ ★ ★ ★

Zeer goede massage, zeer waar voor je geld, persoonlijke vriendelijke benadering. Ervaren.


logo masseur

Frans

★ ★ ★ ★ ★

Een massage door ‘magic hands’ Ronald is een cadeau. Geen idee wat hij precies doet, ook niet hoe, maar de dagen erna ben ik een ander en beter mens.


logo masseur

Nathalie

★ ★ ★ ★

Zachte, ontspannende massage in prettige ambiance.


logo masseur

Natasja

★ ★ ★ ★ ★

Op de dag zelf een massage geboekt.. ik kreeg vrijwel direct een bevestiging en werd 2 uur later hartelijk ontvangen. Ik voelde mij erg op mijn gemak en heb van het begin tot eind genoten van de massage! Ik kom zeker terug!!


logo masseur

Christine

★ ★ ★ ★ ★

ik heb een ontspanningsmassage gehad van 75 minuten en het was geweldig. De masseur geeft vertrouwen en zijn handen zijn stevig en zeker. Hij heeft mijn rug goed aangepakt en de blokkades weggehaald. Een aanrader.


logo masseur

Jamaica

★ ★ ★ ★

Erg fijne massage. Hij neemt echt de tijd voor je en de locatie is prachtig. Ik kom zeker terug.


logo masseur

Bezoeker

★ ★ ★ ★ ★

Ronald is een hele fijne masseur. Luistert erg goed naar jouw verhaal en past z’n behandeling indien nodig hier op aan. Erg prettige omgeving om goed te ontspannen. Zeker een aanrader! I’ll be back!


logo masseur

Eugène

★ ★ ★ ★ ★

Ronald heeft een hele fijne salon, met mooie inrichting, fijne sfeer, en perfecte temperatuur. Zijn massages doen mij super goed, hij heeft echt goede en warme handen. En aan mij een terugkerende klant… 🙂


logo masseur

Elsa

★ ★ ★ ★ ★

Na een warm ontvangst een heerlijke ontspanningsmassage gehad. Ik kom hier zeker terug!


logo masseur

Jan

★ ★ ★ ★

Warme ontvangst, snel op mijn gemak gesteld. Heerlijke, ontspannende massage waarbij Ronald op zoek ging naar wat mijn rug nodig had. Had nog wel een dag door mogen gaan.


logo masseur

Bezoeker

★ ★ ★ ★ ★

Uitstekende massage op een geweldige locatie, net naast de Dom. Ronald neemt de tijd voor je en luistert goed naar de reden waarom je komt. Absolute aanrader!


logo masseur

Laura

★ ★ ★ ★ ★

Dit was mijn tweede keer bij Ronald, en wederom heerlijk ontspannend! Op een gegeven moment tijdens de massage schoot me te binnen hoe dit meer dan alleen een massage is – het is een ode aan je lichaam. Zeker als je probeert je aandacht volledig bij zijn zachte, warme handen te houden, voel je de energie in je lijf weer stromen, spieren loskomen en kan je merken dat je weer helemaal in je lijf zakt. Ik beveel Ronald bij iedereen aan 🙂


logo masseur

Bezoeker

★ ★ ★ ★ ★

Goede service in perfecte locatie! Kom vast wel terug! Tip: misschien muziek aanzetten?


logo masseur

Bezoeker

★ ★ ★ ★ ★

Top een aanraden voor iedereen ??


logo masseur

Debarshi 

★ ★ ★ ★ ★

One of the best masseurs in utrecht.


logo masseur

Bezoeker

★ ★ ★ ★ ★

Bij aankomst word je hartelijk ontvangen op een super gave plek midden in de stad Utrecht gelegen naast de Dom. De studio is behaaglijk warm en mooi ingericht. De sfeer van het oude pand komt goed tot zijn recht. De tarieven zijn goed en zou ik normaliter beoordelen met een 9 maar dit keer ging ik via een speciale introductie actie dus echt waar gekregen voor mijn geld. Ronald is een heel prettige persoonlijkheid en neemt echt de tijd voor je. Dit merk je ook tijdens de massage. Om te ontstressen, kleine pijntjes weg te werken of van bepaalde spanningen af te komen is dit een prima idee. WELL DONE


logo masseur

Joeri

★ ★ ★ ★ ★

Ronald neemt echt de tijd voor je. Het is plezierig om goed tot rust te komen. Ga graag nog eens terug!


logo masseur

Merel

★ ★ ★ ★ ★

Super fijne massage gekregen. Ronald is zeer professioneel, voelt mensen goed, creëert een hele relaxte en ontspannen sfeer. Èn ook nog eens op een te gekke plek in Utrecht. Ja, ik kan een massage bij de Masseur echt iedereen aanraden!


logo masseur

Laurelien

★ ★ ★ ★

Wat een fijne massage en prettige masseur. Voelde me helemaal op mijn gemak.


logo masseur

M.C.

★ ★ ★ ★ ★

Top! Gelijk een volgende afspraak geboekt.


logo masseur

Melissa

★ ★ ★ ★

Ik heb hier een hele prettige massage gehad. De salon zit echt naast de Dom en ambiance in de ruimte is heel rustgevend en relaxed. Ronald is een hele aardige en open man die ook echt luistert naar wat je verwacht van een massage en wat je nodig hebt. In hele drukke tijden heb ik 1,5 uur heerlijk kunnen ontspannen. Ik raad de MASSEUR bij iedereen aan en kom zeker regelmatig terug!


logo masseur

Karin

★ ★ ★ ★ ★

Fijne energetische massage gehad van masseur Ronald. Een massage met volledige aandacht. Deze massage heeft mij heel goed gedaan. Dankjewel. Ik kom snel weer terug!


logo masseur

Johannes

★ ★ ★ ★ ★

Wat een belevenis in dit mooie stukje van Utrecht! Helemaal ontspannen, echt een aanrader. Fantastisch design interieur en een hele ervaren, prettige masseur.


logo masseur

Larissa

★ ★ ★ ★

Heerlijk ontspannen massage en sfeer. En een super mooie locatie zo vlak naast de Dom!


logo masseur

Bezoeker

★ ★ ★ ★ ★

super, top, fantastisch zeer goede massage, vriendelijke masseur, fijne handen (stevig maar ook zacht), mooie omgeving als herboren en totaal ontspannen kwam ik van de massage vandaan een echte aanrader


logo masseur

Simone

★ ★ ★ ★ ★

Ronald is een zeer kundige, gedreven en integere masseur. De ligging van de massageruimte is uniek en zeer smaakvol ingericht. En Ronald verstaat de kunst om je direct op je gemak te laten voelen. De massage was heel erg goed. Met aandacht voor wat er nu speelt. En Ronald geeft je de ruimte om te ervaren wat er nu speelt. Kortom: Ronald is een masseur die je weet te raken! Zonder enige twijfel voor herhaling vatbaar


logo masseur

hanneke

★ ★ ★ ★ ★

Professioneel en betrokken. De masseur luistert en heeft aandacht voor mijn behoeften. Aan te bevelen!


logo masseur

Arno

★ ★ ★ ★ ★

Na het ontdekken van deze nieuwe masseur in het centrum van Utrecht heb ik direct geboekt. Dus nu de eerste keer bij deze salon geweest. Na een vriendelijk ontvangst een intake gesprek gehad waarbij ik direct het gevoel had dat er naar mij geluisterd werd, ik voelde mij direct op mijn gemak! Daarnaast ook nog eens een mooi uitzicht op de Domkerk en zelfs een deel van de Domtoren is zichtbaar. Het is een fijne rustgevende plek waar ik graag terug. Bedankt! Je hebt mij die dag extra energie gegeven.Na het ontdekken van deze nieuwe masseur in het centrum van Utrecht heb ik direct geboekt. Dus nu de eerste keer bij deze salon geweest. Na een vriendelijk ontvangst een intake gesprek gehad waarbij ik direct het gevoel had dat er naar mij geluisterd werd, ik voelde mij direct op mijn gemak! Daarnaast ook nog eens een mooi uitzicht op de Domkerk en zelfs een deel van de Domtoren is zichtbaar. Het is een fijne rustgevende plek waar ik graag terug. Bedankt! Je hebt mij deze dag extra energie gegeven.


logo masseur

Bezoeker

★ ★ ★ ★ ★

De massage begint met een intake gesprek. De masseur neemt echt de tijd voor je. De massage was daardoor zeer aangepast op de persoonlijke omstandigheden/wensen. Complimenten.