BURN-OUT MASSAGE

laat jouw levensenergie weer stromen 

Ronald van Ree

 

BURN-OUT MASSAGE

ONTSTRESS MASSAGE

 

service-image

Burn-out massage wellness

Burn-out? Onthaasten met een burn-out massage helpt je lichaam en geest weer in balans te brengen en te laten stromen!

Bij een burn-out en overspannenheid is je zenuwstelsel meestal overbelast door te veel stress, te weinig rust en ontspanning, te weinig slaap, veel zorgen, hoge werkdruk of andere emotionele dingen. Een burn-out massage behandelingen kan voor jou veel opleveren bij herstel van burn-out, overspannenheid, vermoeidheid en slaapproblemen. Een burn-out massage, ook wel vitaliteitsmassage genoemd, kan jou goed helpen als jij last hebt van een burn-out. Burn-out is een ernstige vorm van te veel stress in je gehele lichaam en in je hoofd!

[read more=”LEES MEER   >>” less=”Lees minder”=”true”]

Door een burn-out massage bij mij Ronald van Ree, de masseur in het centrum van Utrecht, wordt je lichaam weer langzaam geactiveerd om afvalstoffen, emoties en stress los te laten. Onthaasting massage is goed bij herstel van een burn-out. Door regelmatig je lichaam te onthaasten middels een burn-out massage kan jij een burn-out preventief voorkomen. Middels een burn-out massage worden je spieren losgemaakt, waardoor je afvalstoffen geloosd kunnen worden. Je slaapt beter op een burn-out massage en je leert je lichaam en geest middels deze massages weer te ontspannen. Laat je regelmatig onthaasten!

Door preventieve onthaasting, middels een burn-out massage, kan jij voor een groot gedeelte een burn-out voorkomen. Om een burn-out te voorkomen is het heel belangrijk om ondanks je drukke werkzaamheden, tijd voor jezelf te nemen en uit te trekken, je regelmatig te masseren, veel te bewegen en je grenzen te bewaken. Neem preventief een onthaastende burn-out massage bij mij, in mijn massagestudio in het centrum van Utrecht aan de Domstraat, om ongezonde stress en kans op een burn-out in de toekomst te voorkomen of te verkleinen. Weer lekker in je vel te zitten door een burn-out massage is een aanrader!

[/read]


 

service-image

Wanneer een burn-out massage ?

Heb jij last van langdurige stress of een burn-out? Dan kan een burn-out massage jou ondersteunen om je lichaam en geest weer te laten stromen en in balans te brengen.

Heb jij last van ernstige vermoeidheid? Burn-out is het gevoel dat jij helemaal op bent. Je batterij is leeg en het lukt jou niet meer om op te laden, dan is een burn-out massage bij mij de masseur in het centrum van Utrecht een echte aanrader. Een burn-out ontstaat meestal na een lange periode van stress en spanningen. Spanningen door hoge werkdruk, spanningen thuis of een combinatie van deze twee. Het evenwicht tussen je daadkracht en je draaglast is volledig verstoord met extreme vermoeidheidsklachten tot gevolg.

[read more=”LEES MEER   >>” less=”Lees minder”=”true”]

Burn-out komt vaak voor bij personen die de lat heel hoog leggen en veel verantwoordelijkheid op zich nemen. Jij gaat maar door waar andere pauze zouden nemen, en jij steekt veel energie in je werk. Ook in je privésituatie heb jij het gevoel heel veel te moeten, waardoor er nauwelijks tijd over blijft voor jezelf, waardoor je energiereserves opraken. Een beetje stress of spanning kan jou helpen om het beste uit jezelf te halen, maar als je overspannen raakt en jij geen moment meer kunt vinden om te ontspannen dan raak jij overbelast. Dan kan een burn-out massage van mij je helpen!

Als jij een burn-out hebt, ben jij snel prikkelbaar, geïrriteerd of boos en is het moeilijk voor jou om te concerteren. Slecht slapen is ook een veel voorkomende klacht, doordat jij ligt te piekeren en te malen in bed. Voel jij je gespannen en onrustig en kan jij je werk en andere verplichtingen niet meer aan, en ben je besluiteloos en heb jij concentratieproblemen, dan heb jij veel symptomen van een burn-out. Lichamelijk kan burn-out zich uiten in hoofdpijn, rugpijn, nekpijn maar ook in maagklachten. Laat je dan behandelen middels burn-out massages bij mij, de masseur te Utrecht om jezelf en je lichaam te onthaasten en weer in balans te laten komen.

[/read]


 

service-image

Wat doet een burn-out massage ?

Burn-out massage ontspant en onthaast, brengt je hartslag en stressniveau omlaag.

Het gevolg van regelmatig een burn-out massage behandelingen is dat tal van je burn-out klachten, waaronder moe voelen, stress, spierspanningen, slaapproblemen opvallend minder worden of zelf geheel verdwijnen. Ook je andere klachten, die positief reageren op burn-out massages van mij, zijn bijvoorbeeld lage rugklachten, nekklachten, koude handen en voeten, maagproblemen en darmproblemen, hoge bloeddruk, gebrek aan zelfvertrouwen en concentratieproblemen. Voor een burn-out massage ben je bij mij in mijn massagestudio in het centrum van Utrecht aan de Domstraat op het juiste adres.

[read more=”LEES MEER   >>” less=”Lees minder”=”true”]

Je burn-out herstelt veel sneller als jij regelmatig een burn-out massage neemt. Waarom helpt een burn-out massage tegen stress, depressies en burn-out? Met een burn-out massage word jij meer bewust van de spanningen in je lichaam, en met behulp van burn-out massages help jij deze spanningen in je lichaam en geest te verlichten! De kern van een vitaliteitsmassage, een burn-out massage, is je lichaam en geest weer te laten stromen en in balans te brengen, en jezelf te onthaasten. Doe dit bij mij, de masseur te Utrecht.

Met een burn-out massage worden opvallende resultaten bereikt bij zeer uiteenlopende burn-out en stress klachten op lichamelijk en psychisch gebied. De burn-out massagetechniek van mij is vooral gericht op het activeren van de miljoenen zenuwcellen in je huid, die in verbinding staan met je hersenen, orgaanstelsel en afweersysteem, en deze weer goed te doen laten functioneren. Deze massage wordt meestal gecombineerd met een methode waarvan het doel is meer bewust te worden van je eigen lichaam. Burn-out massage heeft ook invloed om je meridianen en energiebanen, die weer in verbinding staan met allerlei delen binnen je lichaam.

[/read]


 

service-image

Wat is een burn-out massage ?

Burn-out massage is een effectieve behandelingsaanpak van overwerktheid, overspannenheid en burn-out klachten.

Helaas is het gevolg van stress en het niet goed functioneren van je zenuwstelsels, orgaanstelsels en afweersysteem het gevolg van tal van klachten, zoals dat jij je moe en lusteloos voelt, gespannen spieren, problemen met slapen, lage rugklachten, koude voeten, hoge bloeddruk, darmproblemen, maagproblemen en concentratieproblemen. Naast je huid en beide zenuwstelsels, wordt invloed uitgeoefend met een burn-out massagetechniek door mij, Ronald van Ree, op vrijwel alle spieren van je lichaam, waaronder de spieren van je nek, schouders, rug, billen, benen en voeten, armen en handen, borst en buik.

[read more=”LEES MEER   >>” less=”Lees minder”=”true”]

Tijdens een burn-out massage bij mij in mijn massagestudio Masseur Art te Utrecht worden vele zenuwuiteinden in je gehele lichaam gestimuleerd. Negatieve energieën komen vrij in je lichaam en geest, zodat je goede energieën, je levenskracht weer vrij kan stromen. Een vitaliteitsmassage, de burn-out massage, zorgt ervoor dat jij weer beter in contact staat met je lichaam en geest, voelt wanneer jij je moet ontspannen en merkt wat je lichaam je wilt vertellen. Na elke burn-out massage door mij de masseur ervaar jij al weer meer energie, en voel jij je weer een beetje vitaler! Weer een stapje dichter bij herstel van je burn-out!

Steeds vaker ervaar jij stress en de huidige maatschappij vraagt veel van ons. Je werk, familie, gezin en hobby’s eisen je aandacht op! Er zijn weinig rustmomenten en tijd voor jezelf, waardoor jij jezelf uit het oog verliest en je moe en uitgeput raakt. Langzaam maar zeker gaat het steeds minder met jou door de hoge werkdruk, conflicten, emotionele gebeurtenissen en prestatiedruk. Dit geeft aanleiding tot geestelijke en lichamelijke overbelasting bij jou. Hoognodig tijd om aan jezelf te denken en burn-out massages te gaan nemen om je weer in balans te brengen en te onthaasten.

[/read]


 

service-image

Voor wie een burn-out massage ?

Totaal uitgeput? Zowel lichamelijk als geestelijk? Laat je levenskracht weer stromen door burn-out massages.

Ben jij totaal uitgeput, zowel lichamelijk als geestelijk en voel jij je in een burn-out? Voel je vermoeidheid en uitputting, beperkingen in je dagelijks functioneren, op het werk, thuis en in je sociale leven? Dan is een burn-out massage er voor jou als jij een (dreigende) burn-out kunt herkennen met de volgende symptomen: constante vermoeidheid en stemmingswisselingen, overal als een berg tegenop zien, alles te veel vinden, regelmatig griepjes en vreemde lichamelijke klachten, concentratieproblemen, interesse verliezen, angst voor vanalles en niet meer kunnen genieten van het leven.

[read more=”LEES MEER   >>” less=”Lees minder”=”true”]

Heb jij een burn-out of voel je dit naderen? Burn-out massage is de eerste hulp bij een burn-out en stress, om je energie in je lichaam in balans te brengen en te herstellen. Wanneer jij langdurig en veelvuldig stress hebt, een burn-out of depressie hebt, raken je lichaam en organen ontregeld. Met een burn-out vitaliteitsmassage gaan wij als het ware je lichaam “resetten” zodat jou lichaam en organen weer gaan stromen en goed gaan functioneren. Deze burn-out massage past dus perfect binnen je burn-out behandeling en of herstel. Vind joe levenskracht terug middels burn-out massages.

Burn-out bestrijden met een vitaliteitsmassage, een burn-out massage! Deze onthaastende burn-out massagetechniek van mij activeert je zenuwstelsel en orgaanstelsel door weer te gaan stromen en herstelt het zelfgenezend vermogen van je lichaam. Voor optimaal resultaat dien jij met regelmaat en meerdere onthaasting burn-out massages te nemen bij mij in mijn massagestudio in het centrum van Utrecht aan de Domstraat. Laat je levenskracht weer stromen. Vitaliteit en je natuurlijke energie is je levenskracht! De herstelperiode van een burn-out duurt lang, maar een ontspannende burn-out massage kan een goede ondersteuning voor jou bieden en een lichtpuntje in de week zijn!

[/read]

Massages en menselijke aanrakingen zijn héél zinvol

Regelmatige laten masseren verbetert jouw prestaties

Massage geeft nieuwe energie, inzichten en bewustwording

Ontspanning massage worden al duizenden jaren gegeven

Door massages verbetert de werking van je immuunsysteem

Regelmatig laten masseren kan een burn-out voorkomen