ENERGETISCHE MASSAGE

je lijf weet wat je verstand vergeet 

Ronald van Ree

 

ENERGETISCHE MASSAGE

HAPTISCHE MASSAGE

 

service-image

Energetische massage wellness

Puur jezelf zijn door een lichaamsgerichte energetische haptische massage: Je lijf weet wat je verstand vergeet.

Een energetische, ook wel haptische massage, die ik geef is gericht op het laten voelen van de verschillende sensaties in je lichaam, zoals bijvoorbeeld: warmte, kou, druk, spanning, ontspanning en ook hoe het is gesteld met je energieniveau. Je kunt ervaren dat dit ook per lichaamsdeel kan verschillen. De bewegingen van mij, Ronald van Ree, de masseur tijdens de massage gaan in de richting van je voeten, de plek waar jij contact maakt met de aarde.

[read more=”LEES MEER   >>” less=”Lees minder”=”true”]

Tijdens een energetische haptische massage van mij nodig ik, de masseur, je uit om jezelf bewust te worden van de energie in je lichaam en het ervaren van verschillende sensaties. Deze sensaties kunnen worden waargenomen als koud, warmte, pijn, genot, openheid, verdriet, afgesloten enzovoort. Belangrijk tijdens deze haptische, energetische massage is dat de sensaties waargenomen worden zonder dat jij je gevoelens veroordeelt of moet veranderen.

De haptische massage is een weldaad voor je lichaam en geest. De energie kan vrij gaan stormen en je komt weer in balans. Een haptische energetische massage is een ontspannende massage gericht op de energiestromen en de gevoelservaring in je lichaam. Door de aandachtige manier van masseren door mij de masseur kun jij in contact komen met wat je lichaam te vertellen heeft. De aanraking brengt jou méér in contact met je eigen gevoelens en geeft jou inzicht in jezelf. Dit kan bij mij in mijn massagestudio MASSEUR in het centrum van Utrecht aan de Domstraat.

[/read]


 

service-image

Wanneer een energetische massage ?

Luister naar je lichaam, dat is je beste adviseur. Leer opnieuw voelen wat je lichaam aangeeft, middels een haptische massage.

Ieder mens heeft levensenergie, dus jij ook! Door schrik, woede, verdriet, angst of bijvoorbeeld pijn kan je energie verstoord worden en niet meer vrij stromen. Er ontstaan blokkades in je lichaam en er is géén natuurlijke evenwicht meer in je lichaam. Deze verstoringen uiten zich dan in je lichaam door klachten, ziekte, depressie of burn-out. Een energetische, haptische massage kan jou helpen je bewust te worden van je eigen energie.

[read more=”LEES MEER   >>” less=”Lees minder”=”true”]

De maatschappij en je sociale activiteiten worden steeds drukker. Zowel op je werk als in je relatiesfeer kunnen de lichamelijke en geestelijke spanningen daardoor flink oplopen. Je energie stroomt dan niet meer vrijuit maar wordt vastgehouden in een fysiek lichaam want meestal zetten emoties zich vast in een bepaald lichaamsdeel. Met een haptische massage die ik, Ronald van Ree, geef word je bewust gemaakt van deze blokkades en spanningen en daardoor helpt deze massage je energie weer te laten stromen.

Het willen wegnemen of veranderen van symptomen is een strategie om het gevoel wat er is, zoals pijn, verdriet, angst of boosheid, niet te hoeven voelen. De haptische energetische massage bij mij MASSEUR in het hartje van Utrecht aan de Domstraat, is vooral bedoeld om je energie weer te voelen en deze weer te laten stromen in je lichaam. Jij wordt onbewust gestimuleerd om de energiekanalen in je lichaam te openen en deze weer vrij te maken en de blokkerende energie af te voeren.

[/read]


 

service-image

Wat doet een energetische massage ?

Een energetische haptische massage helpt je emoties en spanningen te voelen die vast zitten in je lichaam!

Met een energetische haptische massage wordt gewerkt op je spieren en energiebanen. De uitnodiging van mij, Ronald van Ree, de masseur tijdens een haptische massage is je bewust te maken van wat jij ervaart bij aanraking en wat dit bij jou teweegbrengt. Door ruimte te geven aan wat jij ervaart in je lichaam ontstaat er rust en ontspanning bij jou. Tijdens een haptische massage bij mij in mijn massagestudio MASSEUR in het centrum van Utrecht aan de Domstraat, richt jij je op het bewust worden van bepaalde sensaties, spanningen en gevoelens in je lichaam.

[read more=”LEES MEER   >>” less=”Lees minder”=”true”]

De haptische massage heeft invloed op de energiestroom in je lichaam. Het is een héél rustige en diepe massage met strijkingen en knedingen van je hart af in de richting van jou voeten. Belangrijk is dat jij die sensaties en spanningen waarneemt zonder dat je die gevoelens wilt veroordelen of veranderen. Tijdens de energetische massage kunnen er gedachte, herinneringen of emoties naar boven komen. Het gaat erom dat deze te gaan herkennen, erkennen en ze te aanvaarden als deel van jezelf, dan pas kan er heling plaatsvinden.

Door je opvoeding zijn je lichaam, je verstand en je gevoel vaak drie onafhankelijke delen van je wezen geworden. Het nemen van besluiten gebeurt nagenoeg geheel op basis van logica en verstand en maar weinig op het gevoel. Een haptische massage heeft het doel deze delen weer bij elkaar te brengen en je balans en rust te herstellen. Om dit te bereiken wordt je hele lichaam met rustige strijkingen en knedingen letterlijk “onderhanden” genomen, door mij de masseur.

[/read]


 

service-image

Wat is een energetische massage ?

Met pure aandacht tijdens een haptische energetische massage worden lichaam en geest met elkaar verbonden.

Deze energetische haptische massage komt voort uit de haptonomie en betekent “de kunst van het aanraken”. De haptische massage is afgestemd op de energie in je lichaam en geeft je de kans om werkelijk te luisteren naar wat je lichaam te vertellen heeft. Tijdens een haptische massage door mij, Ronald van Ree, de masseur wordt jij bewust van stromingen en blokkades in je lichaam. Jij wordt onbewust gestimuleerd om de energiekanalen in je lichaam te openen en deze weer vrij te maken van de blokkerende energie en deze af te voeren.

[read more=”LEES MEER   >>” less=”Lees minder”=”true”]

Energetische haptische massage is een massage voor diepe ontspanning en is een weldaad voor je lichaam en geest. Tijdens een haptische massage kom je met je hoofd in het hier en nu, en leer je om alles wat je gedaan hebt, of nog moet doen, los te laten. Door de trage maar wel intensieve massagehandelingen krijg jij de rust en ruimte om met je gedachte in contact te komen met je eigen lichaam en deze te voelen. Met pure aandacht en door het toepassen van verschillende massagetechnieken in een langzaam tempo, wordt je lichaam en geest met elkaar verbonden.

Haptische massage is een massage waarbij aanraking tussen mij de masseur, van MASSEUR in centrum van Utrecht, en jou een belangrijke uitgangspunt is. Via de aanraking van mij de masseur door de massage kun jij weer in contact komen met de gevoelens die in je lichaam opgeslagen zijn. Blokkades kunnen tijdens een haptische massage voelbaar worden. Letterlijk betekent “haptonomie”: de leer van het menselijke gevoel en gevoelsuiting. Een haptische massage is gericht op het bewust maken van gevoelens en bevordert je lichaams- en zelfbesef.

Een gedachte is een signaal voor de hypothalamus in je hoofd. Deze scheidt als reactie op je gedachte meteen een bepaalde stof die zich verspreidt in je lichaam. Dit maakt dat jij je op een bepaalde manier voelt of een bepaald gevoel krijgt, zoals boosheid, blijheid, pijn, frustratie, spanning, verdriet, kriebels, warmte en kou. Deze gedachtes brengen dus een chemische proces op gang in je lichaam, dat jij kunt voelen als een emotie of als een lichamelijke sensatie. Zo is je gedachte dus uiteindelijk te voelen, en door een haptische massage leer jij weer te voelen en bewust te worden van je lichaam en geest.

[/read]


 

service-image

Voor wie een energetische massage ?

Je lichaam is wijs, het geeft jou feilloos aan hoe jij bent en hou jij in het leven staat. Het laat je weten wat jij nodig hebt!

Heb jij een dosis energie nodig? Deze haptische massage is voor iedereen die wilt (leren) voelen, en is een massagevorm die zich richt op je ademhaling en energiebanen van je lichaam. Deze energetische haptische massage realiseert een diepere vorm van ontspanning door bewust te worden van wat jij ervaart bij aanrakingen van mij, Ronald van Ree, de masseur en welke emoties daarbij tijdens de massage naar boven komen. De haptische massage van mij de masseur te centrum Utrecht aan de Domstraat zorgt voor een betere doorstroom van je energie en een natuurlijke balans van je lichaam en geest.

[read more=”LEES MEER   >>” less=”Lees minder”=”true”]

Een haptische massage is vooral geschrikt als je last hebt van klachten als moeheid, spanning, stress, rugpijn en hoofdpijn. Een energetische massage kan ook helpen wanneer je last hebt van een opgejaagd of onbestemd gevoel en als je niet tot rust kunt komen. Door deze haptische massage van mij worden je blokkades weggenomen en zal de energie weer beter door je lichaam stromen. Een energetische massage is vooral effectief wanneer je hiervoor openstaat, dan zal jij je gevoelens en emoties veel beter herkennen, erkennen en aanvaarden en reinig jij je lichaam ook sneller van deze blokkades.

Een energetische haptische massage is geschrikt voor iedereen. Het geeft je ondersteuning bij lichamelijke klachten, relationele problemen en persoonlijke porcessen. Tijdens een ontspannende, haptische massage blijkt dat je spanningen makkelijker los kunt laten, waardoor je rustiger wordt en beter in je vel gaat zitten. Ieder mens is uniek net als elk levensverhaal. Met een haptische energetische massage van mij kun jij je bewust worden van je eigen verhaal. Deze massage is langzaam, en de richting is van boven naar beneden.

[/read]

Massages en menselijke aanrakingen zijn héél zinvol

Regelmatige laten masseren verbetert jouw prestaties

Massage geeft nieuwe energie, inzichten en bewustwording

Ontspanning massage worden al duizenden jaren gegeven

Door massages verbetert de werking van je immuunsysteem

Regelmatig laten masseren kan een burn-out voorkomen