HOLISTISCHE MASSAGE

massage waardoor je geraakt wordt 

Ronald van Ree

 

HOLISTISCHE MASSAGE

MANUELE MASSAGE

 

service-image

Holistische massage wellness

De holistische massage zorgt voor verlichting van lichamelijke spanning en het herstellen van geestelijk evenwicht.

Een holistische massage die ik, Ronald van Ree, geef in mijn massagestudio MASSEUR in het centrum van Utrecht aan de Domstraat is een volledig manuele massage van het lichaam, deze raakt en ontspant je zowel lichamelijk als geestelijk. Deze holistische massage, met een Holos visie, is een massage door mij de masseur die het hele lichaam en de geest in zijn geheel bekijkt en een relaxerende onthaast massage en energetische massage combineert. Het houdt je fysiek en mentaal gezond en in balans, een wellness.

[read more=”LEES MEER   >>” less=”Lees minder”=”true”]

De holistische massage die ik geef als masseur zorgt voor een diepe ontspanning en geeft je een nieuwe voorraad aan energie. Door deze holistische massage wordt jij je bewust gemaakt van elke deel van je lichaam. Elke beweging tijdens het masseren door mij de masseur geeft jou het gevoel lichter te worden en je lichaam wordt een bron van fijngevoeligheid en bewustwording van jezelf en je lichaam. Een gezonde balans tussen lichaam en geest zorgt voor betere prestaties.

Tijdens deze holistische massages van mij wordt je geest bevrijd van spanningen en blokkades. Negatieve emoties worden losgemaakt en kunnen plaats maken voor positieve energieën. De energie kan dan weer door je hele lichaam vloeien en stromen. Ik de masseur van Massagestudio MASSEUR in het centrum van Utrecht ziet je lichaam en geest als één geheel. Het fysieke, emotionele, mentale, sociale en spirituele hangen samen en beïnvloeden elkaar, volgens de holistische Holos visie.

[/read]


 

service-image

Wanneer een holistische massage ?

Een holistische massage van de masseur is even aandacht voor jezelf, ontspanning, onthaasting, waardoor je geraakt wordt.

Door de holistische massages van mij in mijn massagestudio Masseur Art in het centrum Utrecht kan naast de lichamelijke aanraking een diepere laag in je worden geraakt. Holistische massage nodigt jou uit ruimte te geven aan dat wat er is. Bij een holistische massage die ik geef kan het tot stroming, inzichten, verandering, bewustwording leiden. Holistische massages stimuleren het zelf genezend vermogen van je eigen lichaam, de Holos gedachte. Deze vorm van masseren is voor iedereen, jong en oud.

[read more=”LEES MEER   >>” less=”Lees minder”=”true”]

Holistische massage behandeling door mij, Ronald van Ree, de masseur heeft invloed op je huid, spieren en gewrichten, organen en processen in je gehele lichaam. Naast ontspanning kan een holistische massage jou ook in contact brengen met vermoeidheid, burn-out, pijn of onbalans en je bewuster maken van dat wat er onder ligt. Deze holistische massage behandeling van mij is een langzame, aandachtige, rustige massage en hierbij heb ik de masseur alleen aandacht voor jou.

Een holistische massage door mij de masseur in het centrum van Utrecht, is véél meer dan alleen enkele effleurages, lange strijkbewegingen. Je lichaam en geest worden tijdens deze massage tegelijk geraakt. Alles wat jij meemaakt ligt ergens opgeslagen in je lichaam. Je lichaam weerspiegelt hoe jij je van binnen voelt, hoe jij je in het leven staat, hoe jij omgaat met onze omgeving. Je lichaam biedt dan ook een bijzondere toegang tot jezelf, tijdens een holistische massage.

[/read]


 

service-image

Wat doet een holistische massage ?

Bij een holistische massage wordt jij als één geheel gezien. Je lichaam, ziel en geest zijn met elkaar verbonden en hebben invloed op elkaar

Bij een holistische massage door mij de masseur wordt je weer meer bewust gemaakt van wat je lichaam nou eigenlijk voelt en van je vraagt. Wanneer jij daar naar leert luisteren, creëer je weer de rust en helderheid om dingen te ondernemen en je dagelijkse bezigheden te filteren en vitaler tegemoet te treden. Bij massage kunnen emoties sterker naar boven komen waardoor je lichaam makkelijker bevrijd wordt van negatieve invloeden van opgestapelde emoties.

[read more=”LEES MEER   >>” less=”Lees minder”=”true”]

Tijdens de holistische massage worden de spieren door mij losgemaakt en de bloedsomloop in de spieren en de huid wordt op gang gebracht. Hierdoor kan de stofwisseling beter plaatvinden en toxines, de gifstoffen die verantwoordelijk kunnen zijn voor pijn en spanning, en andere stoffen sneller afgevoerd worden. Zuurstof en voedingstoffen worden naar de spieren gebracht, zodat deze weer alle energie optimaal kunnen benutten. Dit geeft jou een gevoel van ontspanning.

Door het algemeen gevoel van welbehagen tijdens een holistische massage van mij, samen met de chemische reacties in het lichaam die op gang gebracht worden door deze massage, verdwijnt de stress. Je lichaam wordt gestimuleerd om nieuwe, positieve energie op te doen. Alle spanning ebt weg uit je lichaam en emoties komen los. De problemen lijken plots een stuk eenvoudiger te worden. Jij kan er weer helemaal tegenaan door een Holos massage van mij, de masseur in het centrum van Utrecht aan de Domstraat!

[/read]


 

service-image

Wat is een holistische massage ?

Jij bestaat uit een lichaam en een emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel deel, deze samen maken dat jij bent wie jij bent.

Holistisch komt van het woord Holos dat “heel” betekent. Een holistische massage maakt gebruik van de Holos visie, en neemt dan ook de hele mens als uitgangspunt. Jij als mens hebt niet alleen een lichaam maar deze bestaat ook uit een emotioneel mentaal, sociaal en spiritueel deel. Al deze delen samen maken wie je bent als persoon en mag zijn wie je bent. Met een holistische massage word je uitgenodigd om met aandacht te voelen wat er is en daar helemaal bij aanwezig te zijn.

[read more=”LEES MEER   >>” less=”Lees minder”=”true”]

Je lichaam wordt volgens holistisch Holos principe gezien als de materiële, zichtbare vorm van je geest en je geest als de mentale, immateriële uitdrukking van je lichaam. Volgens de holistische Holos visie zijn het lichaam en geest twee bestaansvormen die in wezen hetzelfde uitdrukken. Het is een feit dat ons lichaam ons gevoelsleven weerspiegelt en er kan een betekenis achter zitten die verband houdt met ons innerlijke leven. Dit zijn je waarschuwingssignalen.

Volgens de holistische Holos principes zijn lichamelijke klachten géén toevallige gebreken van een kapot lichamelijk apparaat. Vaak kan er een betekenis achter zitten die verband houdt met ons innerlijke leven. Vanuit dit holistische perspectief is medische behandeling niet het enige waar ziekte of klachten om vragen. Het zou wijs zijn om ook eens bewust een symptoom te voelen en te beluisteren. Door een holistische massage bij mij de masseur in het centrum van Utrecht is het mogelijk de betreffende signalen op te vangen en te ontdekken.

[/read]


 

service-image

Voor wie een holistische massage ?

Je geest kan zich manifesteren, reflecteren en projecteren in je fysieke lichaam; je geest drukt zich uit in je lichaam.

Holistische massage bij mij, Ronald van Ree, in mijn massagestudio MASSEUR in het centrum van Utrecht aan de Domstraat is in principe voor iedereen, jong en oud. Een holistische massage voor ontspanning, aandacht voor jezelf, aandacht voor signalen in jezelf of om meer inzicht te krijgen in hoe jij je voelt of méér balans te krijgen in je leven. Ook bij bepaalde klachten en signalen kan een holistische massage ondersteuning bieden. Met een holistische massage kan het helpen om lekkerder in je vel te gaan zitten. Een massage heeft een onmiskenbaar effect op de doorstroming in ons lichaam.

[read more=”LEES MEER   >>” less=”Lees minder”=”true”]

Een holistische massage door mij, de masseur, kan ontspanning en ondersteuning bieden bij klachten als: vermoeidheid, spanning, rugpijn, nekpijn, schouderpijn, niet lekker in je vel zitten, stress, burn-out, depressies, onrust, slapenloosheid, hoofdpijn, migraine, een gevoel van overbelast zijn, gespannen voelen, langdurige spierpijnen, gevoelens van verdriet en somberheid, je geblokkeerd voelen in je persoonlijke ontwikkeling, weinig zelfvertrouwen hebben, chronische ziektebeelden en onverwerkte ervaringen en trauma’s.

Deze holistische massage van mij is natuurlijk ook geschikt voor mensen zonder specifieke klachten, voor iedereen die graag gezond en in balans wil blijven. Holistische massage is voor iedereen die graag meer in contact wil komen met zijn of haar lichaam en wie nieuwsgierig is naar wat de lichamelijke en/of psychische signalen te vertellen hebben. Vanuit deze bewustwording ontstaat de keuze om, anders met jezelf, met anderen of met situaties om te gaan waardoor signalen en klachten kunnen verminderen.

[/read]

Massages en menselijke aanrakingen zijn héél zinvol

Regelmatige laten masseren verbetert jouw prestaties

Massage geeft nieuwe energie, inzichten en bewustwording

Ontspanning massage worden al duizenden jaren gegeven

Door massages verbetert de werking van je immuunsysteem

Regelmatig laten masseren kan een burn-out voorkomen