MASSAGEBON CADEAU

massage cadeau is het beste cadeau 

Ronald van Ree

 

MASSAGEBON CADEAU

WAARDEBON MASSAGE

Heb je een massagebon ontvangen?

Boek een massage en lever je massagebon in bij MASSEUR in de massagestudio, dan verrekenen we de waarde van je massagebon met je geboekte massage.

 

service-image

Massagebon cadeau geven

Wil jij iemand verrassen met een gezond en origineel cadeau? Geef dan iemand een massagebon cadeau en laat iemand van top tot teen masseren.

Een massagecadeaubon is een origineel, gezond, speciaal en waardevol cadeau. Leuk om een massagebon cadeau te geven en heerlijk om een massagebon te ontvangen. Een mooi cadeau om door jou te geven bij speciale of feestelijke gelegenheden zoals onder andere: verjaardag, Moederdag, Vaderdag, Valentijnsdag, vrijgezellen dag, huwelijk, geslaagd voor opleiding, voor of na een examen, nieuwe woning, nieuwe baan, Sinterklaas, Kerst, jubileum, zwangerschap, net moeder geworden, of gewoon zomaar spontaan als bedankje!

[read more=”LEES MEER   >>” less=”Lees minder”=”true”]

Maar ook als er géén speciale of feestelijke gelegenheid zich voordoet, kan een massage een zéér waardevol en gewaardeerd cadeau zijn. Bijvoorbeeld als iemand door een moeilijke tijd gaat in verband met een scheiding, rouwproces, ziekte, ontslag of conflict. Dan juist zal een massagecadeaubon als zéér waardevol beschouwd worden. Gewoon een massagebon geven als waardering naar een persoon die véél voor jou betekend. Bijvoorbeeld een familielid, goede vriend of vriendin, jouw buren of een goede collega.

Géén idee wat jij wilt kopen of géén tijd om een cadeau uit te zoeken? Maar jij bent wel op zoek naar een leuk, ontspannend, persoonlijk en origineel cadeau? Verras iemand eens op een andere manier en bestel online een massagebon. Een massagebon van massagestudio MASSEUR in het centrum van Utrecht is dan een uitstekend idee om iemand anders te verrassen en te laten ontspannen omdat diegene het gewoon verdiend. Kortom, elk moment is een geschikt moment om iemand een massage cadeau te geven.

[/read]


 

service-image

Massagebon voor bedrijven

Doe eens een professionele massage cadeau. Met een massagebon zit de ontvanger van de massagebon weer lekker in zijn of haar vel!

Een massagebon is een origineel relatiegeschenk en een zeer gewaardeerd origineel cadeau in het kerstpakket voor jouw personeel en medewerkers. Met een ontspanningsmassage presteren jouw medewerkers beter maar ook door regelmatig een onthaastingmassage kan je een burn-out van je medewerkers voorkomen of verkleinen. Jij kan een massagebon als bedrijf geven bijvoorbeeld:

[read more=”LEES MEER   >>” less=”Lees minder”=”true”]

Secretaresse dag

Relatiegeschenk

Kerstpakket

Sinterklaaspakket

Target gehaald

Beloning

Afscheidscadeau

[/read]


 

service-image

Wanneer een Massagebon geven ?

Massagebon is niet alleen fantastisch om te geven maar ook héél leuk om te krijgen! Een origineel cadeau voor iedere gelegenheid.

Verras je vriendin, vriend, familielid, kennis, collega, personeel of jouw secretaresse of medewerker met een massagebon van massagestudio MASSEUR te Utrecht. Met een massagebon zit die ander weer lekker in zijn vel. Hieronder enkele inspiratie momenten wanneer jij iemand een Massagebon kan geven, bijvoorbeeld voor:

[read more=”LEES MEER   >>” less=”Lees minder”=”true”]

Verjaardag

Moederdag

Vaderdag

Valentijnsdag

Sinterklaas

Jubileum

Vrijgezellen dag

Huwelijk

Zwangerschap

Moeder geworden

Geslaagd voor opleiding

Na een examen

Nieuwe woning

Nieuwe baan

Sinterklaas

Kerst

Secretaresse dag

Relatiegeschenk

Kerstpakket

Sinterklaaspakket

Target gehaald

Beloning

Gewoon zomaar

[/read]


 

service-image

Massagebon online bestellen

Jij zult jouw vrienden, familie, kennissen en collega’s een groot plezier doen met een Massagebon voor een zalige ontspannende massage.

Verras en verwen jouw partner, collega, vriend of buur met een massagebon. De massagebon of meerdere massagebonnen kan je online bestellen. Na betaling met iDeal krijg jij de massage massagebon(nen) binnen 3 werkdagen per post aan huis bezorgd op jouw adres. De Massagebon wordt met bijkomende verzendkosten naar jou verzonden. Massagebon kan ook aangetekend worden verzonden. Jij kunt de Massagebon ook kopen tijdens jouw eigen massage bij massagestudio MASSEUR in het centrum van Utrecht aan de Domstraat.

[read more=”LEES MEER   >>” less=”Lees minder”=”true”]

Jij hebt keuze uit twee tarieven Massagebon bij Masseur Art, namelijk massagebon ter waarde van 20 euro of massagebon ter waarde van 40 euro. Natuurlijk kan jij ook meerdere cadeaubonnen tegelijk bestellen. De Massagebon van Masseur Art te Utrecht is altijd geldig, dat biedt jou of de ander genoeg tijd om jou massagebon te besteden.

[/read]


 

service-image

Massagebon Besteden

Heb je een massagebon ontvangen?

Boek een massage en lever je massagebon in bij MASSEUR in de massagestudio, dan verrekenen we de waarde van je massagebon met je geboekte massage.

Je kan je Massagebon van Masseur Art besteden in de massagestudio MASSEUR in het centrum van Utrecht aan de Domstraat, waar jij keuzes hebt uit diverse soorten massages. Massage naar keuze dus! Kies daarom een massage die bij jou past of waar jij behoefte aan hebt. Boek een massage afspraak online. De Massagebon is altijd geldig, dat biedt jou genoeg tijd om jou massagebon te besteden.

Massages en menselijke aanrakingen zijn héél zinvol

Regelmatige laten masseren verbetert jouw prestaties

Massage geeft nieuwe energie, inzichten en bewustwording

Ontspanning massage worden al duizenden jaren gegeven

Door massages verbetert de werking van je immuunsysteem

Regelmatig laten masseren kan een burn-out voorkomen