MASSAGES

van ontspanning tot pijnverlichting

logo masseur

Rug-nek-schoudermassage

60, 75 of 90 minuten

Aandacht voor de vastzittende gebieden: nek, schouderbladen, rug en onderrug, de gebieden waar veel mensen spanningsklachten ervaren. Na deze massage ervaar je meer ruimte en lucht. De spieren zijn soepel en blokkades zijn opgeheven. Deze massage geeft verlichting en vermindert hoofdpijn en migraine klachten.


logo masseur

Ontspanningsmassage

60, 75 of 90 minuten

Ontspan je lichaam en geest met een ontspanningsmassage en kom los van de dagelijkse dosis stress. Met deze massage neem je afstand van prikkels en een hoge prestatiedruk. Door je te onthaasten, verlaag je je stressniveau en voorkom je een burn-outklachten.


logo masseur

Massage in overleg met masseur

60, 75 of 90 minuten

Massage van ontspanning tot pijnverlichting. In overleg met masseur bepaal je samen een massage die bij jou en je klachten of disbalans in je lichaam past. Tijdens deze massage worden je spieren soepel(er) gemaakt en worden pijnlijke spierknopen, verklevingen en het bindweefsel onder je huid losgemaakt.


logo masseur

Hoofdmassage

60, 75 of 90 minuten

Heb je last van hoofdpijn, slapeloosheid, stress, vermoeidheid of migraine? Dan kan een hoofdmassage verlichten. Tijdens deze massage wordt naast je hoofd, ook je nek, schouders en een gedeelte van je bovenrug gemasseerd. Problemen in deze gebieden zijn vaak de aanleiding van hoofdpijn, dus hier wordt veel aandacht aan besteed.


logo masseur

Zwangerschapsmassage

60, 75 of 90 minuten

Voor de aankomende mama’s. Gun jezelf en het kindje in je buik het intense gevoel van ontspanning. De masseur is gespecialiseerd in zwangerschapsmassage en weet wat wel of niet mag in de zwangerschap: fijn en veilig. Deze massage is gericht op het welzijn van moeder en kind en het verlicht eventuele zwangerschapsklachten. Door het speciale zwangerschapskussen op de massagetafel (met buik- en borstuitsparingen) wordt je rug maximaal ontzien.


logo masseur

Mama-massage

60, 75 of 90 minuten

Door de Mama-massage kom je weer in balans. Het helpt herstellen na je zwangerschap. Het tillen van je baby geeft soms klachten. De Mama-massage is gericht om je rug, nek, schouders en armspieren te ontspannen. Even tijd voor jezelf om er daarna weer helemaal voor je kindje en anderen te kunnen zijn.

Masseur Art Massage Studio Centrum Utrecht