RONALD VAN REE

Mij iets beter leren kennen ?

service-image

Over mij, de masseur

Mijn kracht als masseur ligt in mijn energieke handen. Ik ben een mensgerichte masseur die goed mensen kan aanvoelen, kan aansturen en anderen weet te enthousiasmeren. Met mijn professionele blik als masseur en mijn sensitiviteit in omgang met mensen zet ik in op openheid en vertrouwen. Deze aanpak zorgt voor een constructieve sfeer tijdens de massagebehandeling.

[read more=”LEES MEER   >>” less=”Lees minder”=”true”]

Jouw lichaam en geest weer laten raken, stromen en bewegen, en jou onthaasten leren jezelf een momentje rust te geven tijdens massages. Jouw behoeden van een burn-out. Mensen leren onthaasten, ontspannen en in beweging brengen, levert de mooiste resultaten op. Zowel voor jou als persoon, jouw prestaties en de mensen om jou heen. Ik, Ronald van Ree, kan jou ook coachen om te leren onthaasten, een burn-out preventief te voorkomen, of jou te begeleiden om uit een burn-out te komen middels massages en therapie. Door mijn passie voor masseren, Empathisch vermogen en mijn eigen ervaringen tijdens het herstellen van mijn burn-out, luister ik goed, vraag door en kom vaak samen met jou tot een verrassende, andere kijk op zaken!

[/read]


 

service-image

De stap naar masseur

Mijn kracht ligt in mijn energieke handen en mijn sterke drive om anderen te leren onthaasten, en een burn-out bij anderen te voorkomen, daardoor heb ik de stap genomen om mezelf om te scholen naar masseur, en om mezelf voortdurend te ontwikkelen.. Dit nadat ikzelf in een zware burn-out was beland en vier jaar herstel nodig had om hier uit te komen. Ik belandde in een zware burn-out door mijn ondernemerschap, instelling van alsmaar doorgaan, dingen rationeel verwerken en niet emotioneel, diverse tegenslagen en niet meer naar mijn lichaam te luisteren en geraakt te worden.

[read more=”LEES MEER   >>” less=”Lees minder”=”true”]

Tijdens mijn burn-out periode waren mijn lichaam en geest volledig uit balans. Na 15 jaar werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven, als ondernemer met mijn eigen bedrijf als bouwkundig ingenieur, verlangde ik om meer voldoening uit mijn werk te halen, met mijn handen bezig te zijn en andere te helpen om te leren te onthaasten en hun lichaam en geest weer te laten voelen en in balans te brengen. Omdat ik geïnteresseerd ben in de mens in zijn geheel en ook vanwege het dynamische karakter van de wereld van massages en alternatieve geneeskunde, was de richting die ik op wilde gaan snel duidelijk, en heb ik het roer omgegooid.

[/read]


 

service-image

Opleiding tot masseur

Zo begon ik de opleiding tot masseur op de academie voor massagetherapeut Holos te Utrecht, deze ik met zeer goed resultaat heb afgerond. Een beroepsopleiding tot masseur en massagetherapeut. Tijdens deze opleiding leer je verdieping in diverse massagevormen, behandeltechnieken en medische basiskennis op HBO-niveau. De komende jaren wil ik door mijn passie voor masseren en de mens, mij gaan verdiepen en opleiden en nascholen in diverse, oosterse massagevormen en technieken, massagetherapie en coaching vormen. Dit om mezelf te blijven verdiepen en te specialiseren.


 

service-image

Eigen praktijk als masseur

In mijn eigen massagepraktijk MASSEUR in het centrum van Utrecht staan ontspanning en jij centraal! Iedereen mag het zelf ondervinden, maar jouw hoofd lichter maken is echt wat er gebeurt tijdens een massage van mij als masseur. Loslaten tijdens een massage omdat het jou zo veel stress scheelt en energie oplevert. Bij mij in de massagestudio op een unieke locatie in het centrum van Utrecht met een uniek uitzicht op de Dom, Domkerk en het karaktervolle straatje Achter de Dom kan jij in luxe genieten van rust en stilte tijdens de massage en daarna helemaal opgeladen weer thuis komen. Maak een afspraak en ervaar het zelf!

Massages en menselijke aanrakingen zijn héél zinvol

Regelmatige laten masseren verbetert jouw prestaties

Massage geeft nieuwe energie, inzichten en bewustwording

Ontspanning massage worden al duizenden jaren gegeven

Door massages verbetert de werking van je immuunsysteem

Regelmatig laten masseren kan een burn-out voorkomen