ONTHAAST MASSAGE

behoefte aan ontspanning 

Ronald van Ree

 

ONTHAAST MASSAGE

ONTSPANNINGSMASSAGE

 

service-image

Onthaast massage wellness

Een onthaastmassage zorgt voor onthaasting van je lichaam en geest. Slow Down en neem tijd voor jezelf.

De onthaast massage door mij, Ronald van Ree, de masseur in het centrum van Utrecht aan de Domstraat is een ontspanningsmassage en geeft jou lichaam en geest een relaxerend gevoel. Deze onthaastingsmassage is bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest zodat je lichaam weer ervaart hoe het is om ontspannen te zijn. We leven in een maatschappij met véél prikkels met een hoge prestatie druk waarvan wij moeten leren onthaasten. Doe dit preventief doormiddel van een onthaastmassage en voorkom een burn-out.

[read more=”LEES MEER   >>” less=”Lees minder”=”true”]

Een onthaastmassage bij mij is een volledige, manuele ontspanningsmassage van het hele lichaam en zorgt voor een weldadig gevoel van ontspanning. De massage technieken van mij, de masseur, en de langzame manier van masseren, helpen jou weer te ontspannen. Het geeft je lichaam de rust die het nodig heeft: je lichaam zal zich gaan onthaasten en neemt stress weg. Door jezelf een momentje te gunnen en regelmatig te onthaasten door een onthaastingsmassage, kan je preventief een burn-out voorkomen.

Tijdens deze massage worden je spieren door mij de masseur losgemaakt. De bloedsomloop in de spieren en de huid wordt op gang gebracht waardoor de stofwisseling beter opgang komt en andere blokkades en afvalstoffen sneller afgevoerd worden. Zuurstof wordt naar de spieren gebracht zodat deze weer alle energie optimaal kunnen benutten. Door het gevoel van welbehagen, samen met de chemische reacties in het lichaam die op gang gebracht worden door de onthaastmassage, verdwijnt de stress en kan het lichaam weer nieuwe, positieve energie opdoen.

[/read]


 

service-image

Wanneer een onthaast massage ?

Een onthaastmassage biedt een moment van rust en aandacht voor jezelf. Onthaasting door een massage is een basisbehoefte van de mens.

Het lichaam geeft jou op allerlei manieren signalen af als het “genoeg” is geweest en aandacht, rust en ontspanning nodig heeft. Het is héél verstandig om hier naar te luisteren en er iets zelf aan te doen en te laten doen door middel van een onthaastingmassage. Maar het is eigenlijk nog véél beter om er voor te zorgen dat bij jou dergelijke klachten niet (meer) ontstaan door preventief te ontspannen en daarbij regelmatig een ontspanningsmassage te nemen bij mij de masseur in het centrum van Utrecht aan de Domstraat.

[read more=”LEES MEER   >>” less=”Lees minder”=”true”]

Het is héél goed, en soms zelfs noodzakelijk, om regelmatig tijd voor jezelf te nemen zodat je lichaam en geest even helemaal tot rust kunnen komen en er weer ruimte ontstaat voor contact met je eigen lichaam en gevoel. Dit bereik je door middel van een ontspanningsmassage bij mij, Ronald van Ree. Door deze huidige, jachtige en veeleisende maatschappij waarin wij ons staande moeten houden, vergeten wij vaak om regelmatig en bewust een pas op de plaatst te maken.

Wanneer jij wilt onthaasten en genieten van een ontspanningsmassage, ben jij bij mij in mijn massagestudio Masseur Art in het centrum van Utrecht aan de Domstraat helemaal aan het juiste adres. Gedurende de massage door mij, de masseur, voel jij de spanning van je af glijden. Een goede ontspanningsmassage zorgt ervoor dat je even helemaal loskomt van de dagelijkse stress in je lichaam en geest. Na deze onthaastingmassage ben jij weer helemaal ontspannen, onthaast en weer in balans.

[/read]


 

service-image

Wat doet een onthaast massage ?

Blijf niet altijd doorgaan . . . .  slow down en onthaast je lichaam en neem tijd voor jezelf door een ontspannende onthaastmassage.

Onthaast massages zijn een uitstekende hulpmiddel om je te laten te ontspannen, genieten, rustgeven, herstellen en weer fit en energierijk te voelen. Jij zult al snel merken dat door middel van een ontspanningsmassage fysieke klachten verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. Jij zult je al snel energieker gaan voelen door jezelf en je lichaam te laten ontspannen. Burn-out, stress en alle bijhorende klachten op fysiek en geestelijk gebied, liggen altijd op de loer. Door massages van mij in mijn massagestudio Masseur Art in het centrum van Utrecht aan de Domstraat, zit jij beter in je vel!

[read more=”LEES MEER   >>” less=”Lees minder”=”true”]

Een ontspanningsmassage door mij, de masseur, zorgt voor ontspanning van je lichaam en geest. Deze ontspanningsmassage die ik geef bestaat uit vloeiende, ritmische strijkingen over de huid en zachte knedingen. Bij een ontspanningsmassage masseert ik de masseur jou onder een héél rustig tempo om jou geheel te kunnen laten ontspannen. Het doel van een ontspanningsmassage is het bereiken van een totale onthaasting en ontspanning van je lichaam en geest. Alle spanning en stress ebt weg uit je lichaam.

Ontspanningsmassage door een onthaast massage helpt jou een burn-out te voorkomen. Door met regelmaat een ontspanningsmassage te nemen, jezelf te ontspannen en te onthaasten, je lichaam te voelen en bewust te worden van jezelf, kan je een burn-out preventief voorkomen. Dit geeft jou een gevoel van ontspanning. Geef je lichaam en geest voeding en aandacht door middel van een ontspanningsmassage en voorkom een burn-out.

[/read]


 

service-image

Wat is een onthaast massage ?

Vaak is het effect van een onthaastmassage bij een regelmatige behandeling al op korte termijn merkbaar en vermindert de stress.

Een onthaastmassage kan zowel lichamelijk als geestelijk ontspannend werken voor het behoud van een goede gezondheid. Je komt even los van de dagelijkse stress in lichaam en geest en je ervaart hoe het is om ontspannen te zijn. Onthaast massage die ik geef als masseur is een ontspanningsmassage die balans brengt in je lichaam en jou gaat ont stressen. Je organen gaan beter functioneren en blokkades in de vorm van opgehoopte, lichamelijke spanningen worden gemakkelijker opgeheven.

[read more=”LEES MEER   >>” less=”Lees minder”=”true”]

Door aanraking en een onthaastingmassage zet het hormoon serotonine aan in je lichaam, waardoor jij jezelf beter en gelukkiger gaat voelen. Door de ontspannende werking van een onthaast massage komen mensen dichter bij zichzelf. Onthaast massage helpt het contact met je lichaam te herstellen. Hierdoor kan je bij jezelf gemakkelijker bewust worden van de kern van je spanningen of andere problemen. Een onthaast massage, uitgevoerd door mij, de masseur in het centrum van Utrecht aan de Domstraat, is gericht op onthaasten, ontspanning en ont stressen.

Een ontspannende onthaast massage kan helpen bij het loslaten van spierspanning in je lijf, die vaak voortkomen uit stress. Door met enige regelmaat een onthaastmassage te ondergaan, leer jij weer steeds beter los te laten en op die manier minder last te hebben van de gevolgen van stress en hoge druk prestaties op je werk of in een andere omgeving. Natuurlijk is het goed om stress te vermijden maar helaas werkt dit niet altijd zo. Daarom is massagestudio Masseur Art te Utrecht ingericht om je te helpen bij het ontspannen en loslaten van spierspanning door een ontspanningsmassage.

[/read]


 

service-image

Voor wie een onthaast massage ?

Door het gevoel van welbehagen door een onthaastmassage, samen met de chemische reacties in het lichaam, verdwijnt je stress.

Deze vorm van massage en masseren, de ontspanningsmassage die ik geef, is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan ontspanning. Een ontspanningsmassage kan heerlijk zijn na een dag of week hard werken of bij veel stress. Deze massage zorgt er voor om de gespannen spieren te laten ontspannen waardoor jij ontspant en helpt stress wegnemen. Maar jij kan ook een ontspanningsmassage nemen omdat jij het verdient hebt en jezelf eens lekker verwennen door een massage die ontspant.

[read more=”LEES MEER   >>” less=”Lees minder”=”true”]

Heb jij een zware periode achter de rug? Fysiek, mentaal of beide? Dan is deze onthaast massage echt iets voor jou! Een onthaastingmassage kan jou onthaasten, ontspannen en ondersteuning bieden bij klachten als: vermoeidheid, spanning, niet lekker in je vel zitten, stress, burn-out, depressies, onrust, slapenloosheid, hoofdpijn, migraine, een gevoel van overbelast zijn, gespannen voelen, langdurige spierpijnen, gevoelens van verdriet en somberheid. Een ontspanningsmassage onthaast en geeft ontspanning en kan je lichaam en geest tot rust brengen en jezelf onthaasten.

Heb jij géén fysieke klachten en voel jij je goed en energiek? Het is in je eigen belang om dit zo te houden dat jij je energiek en goed voel. De preventieve werking van ontspanningsmassages bij mij, de masseur te Utrecht , geeft een prima ondersteuning voor het behoud van de balans tussen je lichaam en geest. Je weerstand blijft met een regelmatige ontspanningsmassage prima op peil en gezond in balans! Deze onthaast ontspanningsmassage kan bij mij in de massagestudio in het hartje van centrum Utrecht aan de Domstraat.

[/read]

Massages en menselijke aanrakingen zijn héél zinvol

Regelmatige laten masseren verbetert jouw prestaties

Massage geeft nieuwe energie, inzichten en bewustwording

Ontspanning massage worden al duizenden jaren gegeven

Door massages verbetert de werking van je immuunsysteem

Regelmatig laten masseren kan een burn-out voorkomen