TRADITIONELE MASSAGE

zorg goed voor je lichaam 

Ronald van Ree

 

TRADITIONELE MASSAGE

KLASSIEKE MASSAGE

 

service-image

Traditionele massage wellness

Een traditionele, klassieke massage gun je jezelf om volledig tot rust te komen en te genieten van de ontspannende aanrakingen van de masseur.

De klassieke, traditionele massage is een massage om even tot jezelf te komen. Deze massage wordt door mij, masseur Ronald van Ree, in mijn massagestudio MASSEUR in het centrum van Utrecht aan de Domstraat gegeven. Deze klassieke massagevorm, ook wel Zweedse massage genoemd, is vooral gericht op het soepel(er) maken van je spieren en natuurlijk het wegmasseren van pijnlijke spierknopen en/of verklevingen van het bindweefsel onder je huid. De traditionele, klassieke massage heeft tegelijkertijd ook een ontspannende werking. Klachten op fysiek, mentaal en emotioneel gebied zullen verminderen.

[read more=”LEES MEER   >>” less=”Lees minder”=”true”]

Traditionele, klassieke massage is de welbekende lichaamsmassage voor jou, waarbij ik de masseur het weefsel kneed en wrijft door middel van specifieke massagegrepen. Klassieke massage is een fysieke lichaamsmassage die gericht is op het ontspannen en activeren van je spieren, het verbeteren van je doorbloeding en het afvoeren van lymfevocht. Dit houdt in dat het tevens een sterk ontgiftende werking heeft op je lichaam. Deze vorm van masseren, de traditionele klassieke massage, is al zo oud als de mensheid.

Deze traditionele, klassieke Zweedse massage is een behandelingsmethode waarbij een manuele massage wordt toegepast. Het doel van deze klassieke massage is door een zorgvuldige aanraking je spieren en gewrichten gezond te maken of te houden. Door in de richting van je hart te masseren en te wrijven wordt je bloedcirculatie optimaal gestimuleerd. Afvalstoffen worden verwijderd en de knopen of blokkades worden uit je spieren gehaald. De doorbloeding wordt bevorderd en je vermoeide en gespannen spieren worden verlicht.

[/read]


 

service-image

Wanneer een traditionele massage ?

Geniet van een eeuwenoude traditionele, klassieke massage. Deze vorm van masseren is een weldaad voor je lichaam.

Een klassieke massage wordt gebruikt om vastzittende spieren te laten ontspannen en zo blokkades in je lichaam op te lossen. Door hard werken, sporten, presteren, studeren, vermoeidheid, stress en spanning kunnen je spieren overbelast raken waardoor klachten ontstaan. Je lichaam geeft jou op diverse manieren signalen af als het “genoeg” is geweest, en rust, ontspanning en aandacht nodig heeft. Het is héél goed, en soms zelfs noodzakelijk, om regelmatig jezelf en je lichaam aandacht te geven door middel van een klassieke massage.

[read more=”LEES MEER   >>” less=”Lees minder”=”true”]

Door preventief een traditionele, klassieke lichaamsmassage te nemen kan je de druk op het werk beter aan, presteer je beter en voelt je lichaam ontspannen en beter in balans. In je sociale, drukke levensstijl en onze veeleisende maatschappij waarin wij ons staande moeten houden, vergeet jij te ontspannen en je lichaam te voeden middels een eeuwenoude, traditionele, klassiek massage; een weldaad voor je lichaam en geest.

Het is héél verstandig en goed, en soms zelfs noodzakelijk, om regelmatig naar je lichaam te luisteren en tijd voor jezelf te nemen. Dit om je lichaam en organen rust te geven en te voeden. Een goede, klassieke, Zweedse massage zorgt ervoor dat je spieren even helemaal loskomen en de dagelijkse stress even uit je lichaam gaat. Na een klassieke massage ben jij weer helemaal ontspannen, voelen je spieren weer soepel en is je lichaam weer in balans.

[/read]


 

service-image

Wat doet een traditionele massage ?

Met een traditionele lichaamsmassage worden je spieren ontspannen, de circulatie gestimuleerd en de afvalstoffen afgevoerd.

Wat een traditionele massage met je doet is talrijk: door de wrijving worden dode huidcellen verwijderd, talgophopingen en verklevingen in de huidweefsels worden losgemaakt, de bloedcirculatie van je lichaam wordt verbeterd, afvalstoffen worden afgevoerd en pijn vermindert door de stimulatie van bepaalde zenuwvezels en de verhoogde aanmaak van lichaamseigen, pijnstillende stoffen. Deze traditionele massage heef een gunstige effect op je hartslag, bloeddruk, huidtemperatuur en ademhalingsfrequentie.

[read more=”LEES MEER   >>” less=”Lees minder”=”true”]

Ontspannen en rustgevend zijn de belangrijkste effecten van de Zweedse, klassieke massage. Een traditionele massage kan je lichaam in diepere ontspanning brengen en tot een diepe meditatieve staat. Deze massagevorm, die gegeven wordt mij, Ronald van Ree, in massagestudio MASSEUR te Utrecht aan de Domstraat, kalmeert het zenuwstelsel, versterkt het immuunsysteem en stimuleert het loslaten van toxine, in je lichaam. Deze massage geeft je innerlijke rust en versterkt het zelf genezend vermogen. Een traditionele massage geeft je lichaam en geest voeding en aandacht.

Deze klassieke massage is één van de meest gebruikte massagevormen en wordt beschouwd als de basis van alle massages. De klassieke massage kenmerkt zich door de massagetechnieken als strijkingen en knedingen. De spieren worden eerst opgewarmd en daarna gekneed, waardoor de doorbloeding van je spieren verbetert en de spanning in je spieren verdwijnt. Ondanks zijn relaxerende werking is het effect van deze massage toch eerder verkwikkend. De inwerking op je spieren is dieper dan een gewone relaxatiemassage.

[/read]


 

service-image

Wat is een traditionele massage ?

Klassieke massages hebben vele bijzondere uitwerkingen en effecten op je lichaam en geest, een wellness voor jezelf.

Traditionele massage die ik, Ronald van Ree, als masseur geef is een lange en luxe massage waarbij gebruik wordt gemaakt van massagetechnieken die zich richten op de doorbloeding van huid, spieren en onderliggende weefsels. Deze traditionele klassieke massage zorgt ervoor dat jij je lichaam en geest kunt ontspannen en je alle stress even kunt loslaten. De verschillende technieken verminderen niet alleen je spierspanningen, maar zijn ook goed voor de stofwisseling van spieren, spijsvertering, vermoeidheid en bloedcirculatie van het lichaam.

[read more=”LEES MEER   >>” less=”Lees minder”=”true”]

Deze traditionele, Zweedse massage staat ook wel bekend onder de naam: klassieke massage. In deze massagevorm spelen westerse kennis van gezondheidszorg en oosterse filosofie een belangrijke rol. Klassieke massage is een oude traditionele en geliefde methode gebruikt ter ontspanning en pijnbestrijding van je spieren, dit door de eeuwen heen ontwikkelde verschillende massagetechnieken. Naast alle fysiologische voordelen is een Zweedse, klassieke massage ook een heerlijke ontspannende massage voor je lichaam en geest.

Het effect van een klassieke massage is dat je bloedsomloop gestimuleerd wordt, je raakt ontspannen en je bewegingsvrijheid wordt vergroot. Door de toegenomen doorbloeding wordt de opname van voedingsstoffen in je spieren bevorderd en de afvalstoffen in je spieren worden sneller afgevoerd. Langzame strijkingen tijdens deze massage behandeling door de masseur, geeft je een goed gevoel en zorgt ervoor dat bepaalde stoffen in je huid aangemaakt worden en pijn vermindert.

[/read]


 

service-image

Voor wie een traditionele massage ?

De klassieke massage is geschikt voor iedereen met pijn of blokkades maar is ook geschikt voor jou die een diepe ontspannende massage wilt krijgen.

Klassieke massage is een ideale massage bij spierpijn! Veel mensen lopen rond met rug-, nek- en schouderklachten, deze zijn goed met deze klassieke massagevorm te verhelpen. Traditionele, klassieke massage is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan ontspanning, dus voor jong en oud. Een traditionele massage zorgt ook voor geestelijke ontspanning. Voor een traditionele, goede, klassieke massage ben je bij mij, Ronald van Ree, in mijn massagestudio MASSEUR in het hartje centrum van Utrecht aan de Domstraat op het juiste adres.

[read more=”LEES MEER   >>” less=”Lees minder”=”true”]

Voor sporters is een klassieke massage géén overbodige luxe. Je kunt een traditionele massage ook kiezen als een activerende massage bijvoorbeeld vóór het sporten ter verbetering van de prestaties en het opwarmen van de spieren. Maar ook als ontspannende massage na het sporten voor een betere doorbloeding van je spieren! Op het moment dat je spieren als sporter in goede conditie gehouden worden en lekker soepel zijn, zal dit ook de sportprestaties bevorderen. Klassieke massage bevordert herstel en voorkomt blessures.

Deze klassieke massage is ideaal voor mensen die last hebben van stijve spieren en voor mensen die véél lichamelijke inspanning moeten leveren of hebben geleverd. De klassieke massage kan worden toegepast bij stress en spanning, pijn, hoge spiertonus en vermoeidheid. Een massage kan een gunstig invloed hebben op het herstel van de oorzakelijke factoren van pijn of klachten. Heb jij géén fysieke klachten en voel jij je goed maar heb je gewoon behoefte aan ontspanning dan is een traditionele, klassieke massage ook geschikt voor jou.

[/read]

Massages en menselijke aanrakingen zijn héél zinvol

Regelmatige laten masseren verbetert jouw prestaties

Massage geeft nieuwe energie, inzichten en bewustwording

Ontspanning massage worden al duizenden jaren gegeven

Door massages verbetert de werking van je immuunsysteem

Regelmatig laten masseren kan een burn-out voorkomen