WAAROM MASSAGE ?

gun jezelf ontspanning 

Ronald van Ree

 

WAAROM MASSAGE ?

VOORDELEN VAN EEN MASSAGE

 

service-image

Massages en menselijke aanrakingen zijn héél zinvol

Het belang van de massage en menselijke aanraking mag niet worden onderschat. Menselijke aanraking is héél essentieel voor groei en ontwikkeling. De meeste mensen zijn het er dan ook over eens, een massage geeft een goed gevoel.


 

service-image

Regelmatig laten masseren verbetert je prestaties en gezondheid

Je lichaam regelmatig laten masseren, is héél waardevol voor je algehele gezondheid. Regelmatig laten masseren kan je prestaties helpen verbeteren, blessures voorkomen, stress en pijn verminderen, en je stofwisseling en bloedsomloop verbeteren.


 

service-image

Aanraking en massage zijn van levensbelang

Aanraken is immers een van de eerste levensbehoeften. Een massage en aanraking is waardevol voor alle leeftijden. Persoonlijke aanraking en de verbondenheid met de masseur helpen voor het verminderen van stress en depressies.


 

service-image

Massage wordt gezien als een natuurlijke pijnstiller

Het regelmatig nemen van massages wordt gezien als een natuurlijke pijnstiller voor mensen met hoofdpijn, rugpijn, artritis, fibromyalgie en vele andere aandoeningen. Massage verlicht de pijn door het verminderen van spierspanning en het vrijkomen van endorfine, onze natuurlijke pijnstiller.


 

service-image

Ontspanning massage worden al duizenden jaren gegeven

Het waren de Chinezen die ruim 5000 jaar voor Christus het belang van een massage inzagen. Vele massagevormen zijn gebaseerd op de traditionele Chinese geneeswijze, met als doel de uitgebalanceerde en vrije energie stroom in je lichaam te herstellen.


 

service-image

Door massages verbetert de werking van je immuunsysteem

Onderzoek geeft aan dat een massage de werking van je immuunsysteem verbetert doordat het lymfestelsel wordt gestimuleerd. Het lymfestelsel helpt je lichaam afvalstoffen, toxines en ziekteverwerkers te verwijderen.


 

service-image

Een ontspannende massage verlaagt je bloeddruk

Massage verlaagt jouw bloeddruk en vertraagt je hartslag wat weer bijdraagt aan je ontspanning. Massage is even een momentje voor jezelf, even géén drukte, géén verplichtingen, géén telefoon en even géén moeten.


 

service-image

Massage is goed voor je huid en kan littekens verminderen

Een massage door de masseur verbetert een goede circulatie en conditie van je huid, ons grootste orgaan. Een massage kan zelfs littekenweefsel of striae helpen verminderen.


 

service-image

Een massage is waardevol voor alle leeftijden

Naast alle gezondheidsvoordelen van massages is een massage door een masseur ook even een moment voor jezelf. Even geen drukte of verplichtingen en even geen moeten maar aandacht voor jou en je lichaam.


 

service-image

Regelmatig masseren kan burn-out en depressies voorkomen of verminderen

Naast onthaasting verhoogt het nemen van regelmatig een massage het niveau van serotonine in je hersenen. Serotonine helpt een burn-out en depressies te voorkomen of verminderen.


 

service-image

Ontspanningsmassage onthaast en geeft ontspanning

Een ontspanningsmassage kan je lichaam en geest tot rust brengen en jezelf onthaasten. Bij een ontspanningsmassage “moet” niets, je hoeft alleen maar te ontvangen!


 

service-image

Massage geeft nieuwe energie, inzichten en bewustwording

Een massage is de tijd om jezelf op te laden, tijd volledig voor jezelf. De diepe ontspanning tijdens een ontspanningsmassage verhoogt de bewustwording van lichaam en geest. Dit kan helpen inzicht te krijgen in de aard en mogelijke oorzaak van je pijn en klachten.


 

service-image

Massage verbetert de circulatie van bloed en lymfevloeistoffen

Door massage worden afvalstoffen sneller uit het lichaam verwijderd waardoor genezingsprocessen versneld worden. Ontspanningsmassage zorgt voor een sneller herstel en soepelheid van de spieren.


 

service-image

Massages geeft verlichting van pijn

Een massage kan véél verschillende klachten verzachten, zoals: rugpijn, last van nek en schouders, koude voeten of slechte circulatie, hoofdpijn, slaapprobleem, verkrampte spieren en onrustige gevoelens.


 

service-image

Ontspanningsmassage helpt het tot rust brengen van het denken

In onze westerse cultuur wordt denken en doen belangrijker gevonden dan simpelweg voelen. Ontspanningsmassage is een goede manier om jouw denkprocessen tijdelijk tot rust te brengen en op deze manier je lichaam weer te voelen en beter in contact te maken met jezelf. Voelen had je al genoemd dus verwijdert.


 

service-image

Massage is jezelf aandacht geven

Met een massage is het de tijd nemen voor jezelf en je eigen welzijn. Het is geheel niet overbodig om zulke aandacht aan jezelf te schenken doormiddel van het regelmatig nemen van een ontspanningsmassage. Jij bent het waard om jezelf aandacht te geven en te ontspannen.


 

service-image

Onthaastmassage helpt een burn-out te voorkomen

Door met regelmaat een ontspanningsmassage te nemen en jezelf te ontspannen en te onthaasten, en je lichaam te voelen en bewust te worden van jezelf, kan je door ontspanningsmassage een burn-out preventief voorkomen. Geef je lichaam en geest voeding en aandacht doormiddel van een ontspanningsmassage en voorkom een burn-out.


 

service-image

Ontspanningsmassage kan helend werken

Regelmatig een massage werkt helend en kan op verschillende gebieden waardevol zijn. Een ontspanningsmassage kan preventief gebruikt worden maar ook om gezondheidsproblemen te verminderen en soms zelfs te genezen. Ontspanningsmassage helpt op verschillende manieren die samen een gevoel van fysiek en mentaal welzijn creëren.


 

service-image

Massages doen veel met het lichaam en geest

Een massage doet véél met je lichaam, waaronder het opheffen en/of verminderen van klachten van fysieke of geestelijke aard door rust en ontspanning. Een goed uitgevoerde ontspanningsmassage heeft effect op het totale lichaam, en vermindert zowel fysieke als geestelijke klachten.

Massages en menselijke aanrakingen zijn héél zinvol

Regelmatige laten masseren verbetert jouw prestaties

Massage geeft nieuwe energie, inzichten en bewustwording

Ontspanning massage worden al duizenden jaren gegeven

Door massages verbetert de werking van je immuunsysteem

Regelmatig laten masseren kan een burn-out voorkomen