MASSEUR

MASSAGEBON

massage cadeau is het beste cadeau

Heb je een massagebon ontvangen?

Boek online een massage en lever je massagebon in bij MASSEUR in de massagestudio, dan verrekenen we de waarde van je massagebon met je geboekte massage.

Let op: selecteer betaalmethode: Betaal in salon

Massagebon cadeau geven

Een massagebon is een origineel, gezond, speciaal en waardevol cadeau. Het is leuk om een massagebon cadeau te geven en heerlijk om een massagebon te ontvangen. Een mooi cadeau om te geven bij speciale of feestelijke gelegenheden zoals onder andere: verjaardag, Moederdag, Vaderdag, Valentijnsdag, vrijgezellen dag, huwelijk, geslaagd voor opleiding, voor of na een examen, nieuwe woning, nieuwe baan, sinterklaas, kerst, jubileum, zwangerschap, net moeder geworden, of gewoon zomaar spontaan als bedankje!

Massagebon voor bedrijven

Een massagebon is een origineel relatiegeschenk en een zeer gewaardeerd cadeau voor je personeel, medewerkers of relaties. Geef dit cadeau bij gelegenheden zoals onder andere: secretaresse dag, relatiegeschenk, kerstpakket, sinterklaaspakket, target gehaald, beloning of als afscheidscadeau  Met een ontspanningsmassage presteren je medewerkers beter. Maar ook door regelmatig te laten masseren kan je een burn-out van jou en je medewerkers voorkomen of verkleinen.

Bestellen massagebon

De massagebon(nen) kan je online bestellen. Na betaling ontvang jij de massagebon(nen) binnen 3 werkdagen per post op je huisadres. De massagebon kan ook aangetekend worden verzonden. Hiervoor betaal je extra verzendkosten. Jij kunt de Massagebon ook kopen tijdens je eigen massage in de massagestudio MASSEUR.

× Vraag aan MASSEUR ?