REVIEWS

lees beoordelingen over MASSEUR

logo masseur

4,8 ★ ★ ★ ★ ★

158 reviews

Ambiance ★ ★ ★ ★ ★

Hygiëne ★ ★ ★ ★ ★

Personeel ★ ★ ★ ★ ★

Prijs-kwaliteit ★ ★ ★ ★ ★


 

logo masseur

Anoniem

★ ★ ★ ★ ★

Heerlijk! Ik was erg gestresst en na deze heerlijke massage ben ik meer ontspannen geworden. Mijn hoofdpijn was ook zo weg! Aanrader.


logo masseur

Anoniem

★ ★ ★ ★ ★

Zeer kundige masseur, stelt je op je gemak, op mooie sfeervolle lokatie. Ook voor zwangerschapsmassage echt een aanrader, door een speciaal kussen lig je prettig zonder druk op je buik.


logo masseur

Claire

★ ★ ★ ★ ★

Fantastische massage. Hele fijne masseur en prettige ruimte. Absoluut een aanrader!


logo masseur

Rebeca

★ ★ ★ ★ ★

Ik kwam vooral om mijn hoofdpijn ter verlichten en de spanning uit mijn schouders en rug te halen. Het tweede is zeer zeker gelukt en ik kom sowieso terug!


logo masseur

Charlotte

★ ★ ★ ★ ★

Ontspannen sfeer, prettig dat eerst even rustig gevraagd wordt waar er behoefte aan is, neemt de tijd. Fantastische massage op een hele mooie plek, voor hele goede prijs. Absolute aanrader!


logo masseur

Hilco

★ ★ ★ ★ 


logo masseur

Jan

★ ★ ★ ★ ★

Het was een goede massage!! Ik zal zeker een herhaal bezoek gaan brengen zodat er een NOG beter effect optreed. Want een eerste behandeling helpt je niet direct van alle in mijn geval opgebouwde spanningen af. Maar ontspannend was het zeker!! De locatie is trouwens erg mooi,vlak naast de Domtoren in de binnenstad van Utrecht.


logo masseur

Sharon

★ ★ ★ ★ ★

Mijn massage bij MASSEUR was erg goed! We begonnen met een glaasje water en een gesprek, zodat hij kon achterhalen waar ik last van had. Hij is heel behulpzaam en luisterde erg goed naar wat je verteld. De massage zelf was enorm fijn, hij wist precies wat hij deed. Je kwam helemaal tot rust door het achtergrondgeluid van de Dom en alle mensen eromheen. Er was immers geen muziek, heerlijk! De ruimte waarin de massage plaatsvond was erg rustgevend. Er hangt een schommel en het kleurgebruik is erg rustgevend. Ik kom zeker terug!


logo masseur

Sandra

★ ★ ★ ★ ★

Ik ben nu voor de 3e x bij Ronald geweest en elke keer geniet ik er weer van. Ik kom altijd binnen waarbij mijn hoofd nog sneller gaat dan dat ik kan praten, maar na een aantal minuten op de massage tafel komt hier langzaam vertraging in. Aan het eind van de behandeling is niet alleen mijn lijf, maar ook mijn hoofd compleet relaxed. De wereld gaat langzamer en ik geniet weer van alles om me heen. Totale ontspanning dus. Daar kwam ik toch voor?!


logo masseur

Ivon

★ ★ ★ ★ ★

bekijk alle reviews MASSEUR

Masseur Art Massage Studio Centrum Utrecht