MASSEUR

MASSAGES

van ontspanning
tot pijnverlichting


massagestudio MASSEUR Utrecht Buurkerkhof 4
Ontspannings-
massage

Ontspan je lichaam en geest met een ontspanningsmassage en kom los van de dagelijkse dosis stress. Met deze massage neem je afstand van prikkels en een hoge prestatiedruk. Door je te onthaasten, verlaag je je stressniveau en voorkom je een burn-outklachten.

massagestudio MASSEUR Utrecht Buurkerkhof 4
Rug-nek-schouder-
massage

Aandacht voor de vastzittende gebieden: nek, schouderbladen, rug en onderrug, de gebieden waar veel mensen spanningsklachten ervaren. Na deze massage ervaar je meer ruimte en lucht. De spieren zijn soepel en blokkades zijn opgeheven. Deze massage geeft verlichting en vermindert hoofdpijn en migraine klachten.

massagestudio MASSEUR Utrecht Buurkerkhof 4
Massage in overleg met masseur

Massage van ontspanning tot pijnverlichting. In overleg met masseur bepaal je samen een massage di bij jou en je klachten of disbalans in je lichaam past. Tijdens deze massage worden je spieren soepel(er) gemaakt en worden pijnlijke spierknopen, verklevingen en het bindweefsel onder je huid losgemaakt.

massagestudio MASSEUR Utrecht Buurkerkhof 4
Zwangerschaps-massage

Voor de aankomende mama's. Gun jezelf en het kindje in je buik het intense gevoel van ontspanning. De masseur is gespecialiseerd in zwangerschapsmassage en weet wat wel of niet mag in de zwangerschap: fijn en veilig. Deze massage is gericht op het welzijn van moeder en kind en het verlicht eventuele zwangerschapsklachten. Door de speciale zwangerschapskussen op de massagetafel met buik- en borstuitsparingen wordt je rug even helemaal ontzien.

massagestudio MASSEUR Utrecht Buurkerkhof 4
Mama-massage

Door de mama-massage kom je weer sneller in balans en herstel je eerder na je zwangerschap. Het continu tillen van je baby is best zwaar, dit geeft vaak nek-schouder-rug klachten. Mama-massage is gericht om je rug, nek, schouders en armenspieren te ontzien. Deze massage is ontspannend als preventief, momentje voor jezelf om daarna weer helemaal voor je kindje en gezin te zijn.

massagestudio MASSEUR Utrecht Buurkerkhof 4
Hoofdmassage

Heb je last van hoofdpijn, slapeloosheid, stress, burn-out, vermoeidheid of migraine? Dat is een hoofdpassage het proberen waard. Tijdens deze massage wordt naast je hoofd ook je nek, schouders en een gedeelte van je bovenrug gemasseerd. Problemen in deze gebieden zijn vak de aanleiding van hoofdpijn, dus hier wordt veel aandacht aan besteed.

massagestudio MASSEUR Utrecht Buurkerkhof 4
Stoelmassage

Stoelmassage zorgt voor een moment van ontspanning, wat resulteert in een scherpere geest, betere concentratie en een fitter lijf met soepelere spieren. Stoelmassage is een op maat gemaakte, effectieve drukpunt- en massagebehandeling, deze wordt gegeven op een ergonomisch gevormde stoel. Deze massage is gericht op hoofd, nek, schouders, rug, heupen, armen en handen, en wordt door de kleding heen gegeven

× Vraag aan MASSEUR ?